Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice nasázely Zdíkovu sedmnáct branek, galapředstavení předvedl Milan Glazunov, který dal osm gólů a tím vyhrál i nejlepšího střelce celé soutěže


Branky


21

Nikdo neočekával, že Zdíkov přijede do Sousedovic pro body, ale taky nikdo nečekal, že dostane 17 branek. Zdíkov se tak loučí s I.B třídou vysokou porážkou. Sousedovice končí o skóre třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Milana Glazunova za 28 minut

Na podzim Sousedovice na hřišti Zdíkova pohodlně zvítězily 5:1. Něco podobného se dalo čekat i v tomto zápase. Zdálo se, že vysoká výhra Lažiště nad Zdíkovem 13:4 ze 17. kola nebude dlouho překonána, jenomže Sousedovice byly v posledním kole proti. Hned v 7. minutě nastartoval své mega představení Milan Glazunov, který dal za poločas 4 branky. Dále ho doplnil Ondřej Brynda, Jiří Benedikt a Tomáš Glazunov. Bylo po zápase – 7:0 v poločase. Ve druhém poločase se tedy čekalo, kolik to nakonec skončí.

Deset branek ve druhém poločase

Sousedovice se neuspokojily v prvním poločase dostatečně a hned ve 46. minutě přidal další branku Milan Glazunov, který jich nakonec vstřelil osm a díky tomu se stal nejlepším střelcem soutěže. Dvakrát se dokonce prosadil i brankář Jaroslav Šilhan, když proměnil dva ze tří pokutových kopů. Dalšími střelci byli Ouška, T. Glazunov podruhé, Hrach a Chalupník. Další vyložené šance Sousedovic zůstaly nevyužity. Utkání skončilo rekordním rozdílem 17:0. Zdíkov soutěž opouští, Sousedovice končí na třetím místě kvůli horšímu skóre.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V posledním zápase sezóny jsme přivítali poslední tým tabulky Zdíkov a stalo se něco, co jsem v dospělém fotbale nezažil ani jako hráč, ani jako trenér. Výhra 17:0 je opravdu unikát. V zápase jsme si pěkně zaútočili a ještě tak deset tutovek zahodili. Střelecky zazářil Milan Glazunov, který dal 8 gólů a tím vyhrál i nejlepšího střelce celé soutěže. Na druhou stranu chci pochválit i hráče Zdíkova, že se snažili za jasného stavu hrát fotbal a utkání nezabalili. My si udělali parádní náladu na dokopnou a chci hráčům a funkcionářům poděkovat za celou sezonu. I když jsme pošilhávali ještě po lepším umístění, tak 56 bodů a skóre 81:28 si myslím je hodně dobré. Teď si chvíli odpočineme a pokusíme se připravit na novou sezonu tak, abychom byli ještě silnější.




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Kohout [-] (48. M. Mráz [-] ) , P. Vojtíšek [-] , J. Ouška [-] , O. Brynda [-] (48. D. Marcinko [-] ) , J. Hrach [-] , J. Benedikt [-] (71. V. Kacetl [-] ) , T. Glazunov [-] (70. M. Chalupník [-] ) , M. Glazunov [-] , F. Duba [-] , P. Masák [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - J. Pobiš [-] , P. Holzknecht [-] , Š. Kurej [-] - M. Vondráček [-] , R. Kurej [-] (67. D. Demeter [-] ) - Z. Holzknecht [-] (46. J. Tóth [-] ) - K. Nový [-] (46. V. Vačkář [-] ) , S. Schvarz [-] (52. Š. Kurej [-] ) , A. Gašpar [-] , J. Tesař [-]

Hráči zápasu: M. Glazunov .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - KLIMEŠ Jiří, MAROUŠEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Balica
Tip experta: výhra domácích

Domácí si to pohlídají a jednoznačně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích