M. Pojer 20. (p.)
1:1
(1:0)
75. J. Čech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice dokázaly v Dřítni vyrovnat


Branky


20. M. Pojer (p.) - 75. J. Čech
20

Sobotní odpolední zápas nepřinesl žádného vítěze. Pojer poslal domácí do vedení z Penalty, ale cehnický Čech čtvrt hodiny před koncem dokázal vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pojer poslal domácí do vedení po penaltě

Prvních 20 minut se Cehnice snažily hrát po zemi a chodit do centrovaných míčů. Územně si sice vypracovaly převahu a dařilo se hostům v kombinaci, ale nebyli dostatečně nebezpeční. Centry si buď našel domácí brankář, nebo cehnické střely nenašly svůj cíl. V prvním poločase hosté zahrávali 2 zajímavé trestné kopy z okolí vápna, ale ani Krejsa ani Hovorka své pokusy nezvládli.

Na druhé straně se domácí snažili prosadit z brejků, kdy hráli velice chytře. Jeden z takových brejků vyústil ve velice přísnou penaltu, kterou domácí kapitán proměnil. Od té doby hosté přestali hrát, začali pouze nakopávat dlouhé míče dopředu, se kterými si útočníci Cehnice nevěděli rady. I s ohledem na protivítr a velice urostlé domácí zadáky.

Čech srovnal čtvrt hodiny před koncem

Do druhé půle Cehnice nastoupili s jasnou taktikou – držet míč maximálně na zemi a dostávat se do zakončení. Hostům se dařila hra po křídlech, ale centry buď byly hned zablokovány, nebo se nedostaly až k cehnickým hráčům ve vápně. Celý druhý poločas hosté hráli velice svižný fotbal, ale stále se nedostávali k ohrožení domácí branky. To naopak domácí byli velice blízko k rozhodnutí zápasu, kdy se míč několikrát odrazil na cehnickém malém vápně, ale nikdo z domácích ho nedokázal uklidit do brány. 
A tak přišla odpověď Cehnice. Krejsa dostal míč na útočné polovině, obtočil se kolem svého obránce a ideálně našel na velkém vápně osamoceného Josefa Čecha, který šel sám na bránu a korunoval svůj skvělý výkon gólem po nekompromisním zakončením levou nohou k tyči.

Cehnice se snažila strhnout zápas na svoji stranu, ale ani po několika rohových kopech, ani po dalších závarech se jim to nepodařilo. Za zmínku stojí snad jenom střela Krejsy z hranice vápna, když ho uvolnil Pletka, ale ani tato rána se nevešla mezi 3 tyče. 
Zápas tak skončil zaslouženou remízou. V dalším kole Cehnice doma přivítá Volyni, Dříteň jede do Vlachova Březí.

 

Zdroj: Sokol Cehnice mírně upraveno



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík, hráč: Potřebovali jsme získat tři body, bohužel se nám to nepovedlo, první poločas jsme měli nějaké šance, ale bohužel jsme je nedali. Po prvním poločase jsme vedli 1:0 zásluhou penalty. V druhém jsme nedali 2 nebo 3 tutovky a soupeř v 75. minutě srovnal. Co k tomu říct. Škoda zasloužili jsme si asi body tři, ale bez gólů to nepůjde.




Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Moudrý [-] (90. L. Koudelka [-] ) , R. Vo Son [-] , M. Werner [-] , M. Pojer [-] , T. Kovařík [-] , L. Pfeffer [-] (82. O. Šíma [-] ) , P. Švejda [-] , J. Vanda [-] , M. Strapáč [-] , J. Klimeš [-]

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (70. P. Řehoř [-] ) , O. Sadlak [-] (83. L. Bednařík [-] ) , P. Krejsa [-] , J. Prokeš [-] (57. J. Čech [-] ) , L. Čech [-]

ŽK: 35. M. Werner - 44. J. Mára .
Hráči zápasu: L. Pfeffer , M. Strapáč .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Pravda Luboš - JINDRLE Karel, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra domácích

Doufám, že uděláme tři body, body potřebujeme jako sůl . Tým neznám, na podzim jsem bohužel nehrál.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích