3:1
(2:1)
12. J. Carda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 10:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá prospala začátek zápasu a Prachatice získaly tři body


Branky


25

Domácí si připsali zasloužené vítězství, plánské naděje držel hlavně brankář Nováček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úvod Prachatic

Hosté nemohli k zápasu postavit nejsilnější možnou sestavu a Prachatice toho naplno využily. Nutno dodat, že Plánští to domácím velkmi usnadnili. Začátek zápasu totiž vůbec nezachytili a domácí hráči se dostávali do jedné šance za druhou. A gólman Nováček se od prvních minut nenudil. Ve třetí minutě po standardce hosté jen koukali, jak se Prachatičtí dostávají k jedné dorážce za druhou a nakonec míč do sítě procedil Juroš.

 

Uběhlo pár sekund, Nováček zachránil hosty zákrokem od druhé branky a kopal se roh. Po něm zůstal na malém vápně zcela nepokrytý Škopek, v poklidu usměrnil nohou centr do sítě a hosté se po sebě jen nevěřícně koukali, co že se to vlastně děje - 2:0.

 

Hostům trvalo, než nakopli motory, ale brzy se dočkali snížení. Za nákopen za obranu se prodral nejlepší plánský střelec Carda a lobem překonal Hopfingera, míč se otřel o břevno a zapadl do sítě - 2:1. Prachatické šance vychytal Nováček a Planá následně cítila křivdu. Kitzler byl ve vápně u míče dříve než brankář Hopfinger, ten ho sestřelil, ale rozhodčí Toucha penaltu k velké nelibosti neodpískal. Byť těžko říct, co jiného už penalta je. Pro Planou bylo o to bolestnější, že Kitzler byl při střetu zraněn a do hry musel veterán Fujdiar.

Váša soupeře definitivně zlomil

Mladý prachatický celek byl i ve druhé půli lepším týmem, hrál s míčem na kopačkách a hosté přestali být nebezpeční, jmenovat lze jen únik Cardy se zakončením vedle a hlavičku stejného hráče, kterou Hopfinger udržel v rukavicích. To Nováček měl práce násobně víc a předváděl výborné zákroky, kterými uchránil hosty od debaklu. Nárok neměl jen v 63. minutě na sólo Váši. Ten vzal míč za půlkou, namířil si to středem hřiště, možná i k jeho překvapení ho nikdo nezastavil a ve vápně píchl míč podél vybíhajícího brankáře do sítě - 3:1.

 

Utkání hraném ve velkém dusnu domácí zaslouženě ovládli a připsali si tři body.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Kotrch [-] , O. Váša [-] , O. Kochma [-] , A. Kadlec [-] , M. Juroš [-] (82. V. Šabršula [-] ) , R. Mráz [-] , J. Tesař [-] , K. Ryšánek [-] , T. Kovář [-] (65. J. Luňáček [-] ) , P. Škopek [-] (81. J. Hrbek [-] )

SK Planá
J. Nováček [-] - J. Szabó [-] , O. Hotový [-] , D. Kneys [-] , T. Plojhar [-] - T. Řehoř [-] , L. Kitzler [-] (30. L. Fujdiar [-] ) , M. Beran [-] (79. M. Sodomka [-] ) , M. Píchal [-] - M. Špírek [-] (89. M. Toman [-] ) , J. Carda [-] -

ŽK: 55. T. Řehoř .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Toucha Matěj - JEVČÁK Martin, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Pavel Vařil
Tip experta: výhra domácích

Prachatice u nás hrály výborně. Vyhrajou!

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích