3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín to nebalí! Na úvod jara si smlsnul na Větřním


Branky


0

Poslední celek tabulky si vyšlápl na Větřní a vysílá jasný vzkaz: "S naším umístěním se nehodláme smířit!"

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Semerád se prosadil z přímáku

Samotné utkání začalo z obou stran opatrně. Až ve 22. minutě se domácí dostali do gólové šance, po akci po ose J.Zatloukal -  Šálek přehazoval Falc gólmana Dobrovodského, ale ten bravurně vyrazil na roh. 25. minuta už udělala velešínským fanouškům úsměv na tváři, po průniku Jirského a jeho přesné přihrávky Šálek umístnil míč k tyči Dobrovodského branky 1:0.

 

Ve 35. minutě mohli domácí skóre navýšit, po dobře kopnutém rohu J.Zatloukalem se k míči dostal Semerád, ale jeho střelu k tyči Dobrovodský kryl. Ve 43. minutě kopali Velešínští z levé strany 8 metrů od  rohu velkého vápna přímák, utažená střela Semeráda skončila za překvapenou obranou řadou Větřní v brance - 2:0. V poslední minutě prvního poločasu musel ukázat své umění i domácí brankář Ottenschläger, který kryl střelu Poláčka k tyči.

Šálek je velešínským kanonýrem

Druhý poločas začal tlakem tým Větřní, ale jejich centry do vápna Ottenschläger bravurně pochytal. V 59. minutě kopalo Větřní Weinhardem přímák, Ottenschläger ho chytil, rychle rozehrál na Fišera, ten po pravé straně pláchnul všem, nahrál do tutovky Šálkovi a ten už ví, co v takové situaci udělat - 3:0. Tahle akce opravdu byla jak z učebnice velkého fotbalu, za to musel trenér Lenčéš své  „kluky“ pochválit. Tento gól vzal Větřnímu vítr z plachet a utkání se dohrávalo už jen od vápna k vápnu s nepřesným zakončením na obou stranách.   



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): „K prvnímu jarnímu mistráku se naši kluci postavili jako chlapi. Byl to uplně jiný mančaft než minulý týden v generálce, plnili pokyny, které si v kabině řekli a táhli za jeden provaz. A co je ale nejdůležitější, zvládli se morálně mezi sebou podpořit i když se v určitých momentech nedařilo. Větřní přijelo v dosti pozměněné sestavě, než v jaké se prezentovalo na podzim. Ale mladí hráči, kteří tým Větřní po odchodu některých opor doplnili, je zdatně nahradili. Líbili se mi hlavně M.Sivák a P.Kotlár, v těch vidím velký potenciál pro Větřní.“

SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): připravujeme



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - J. Mikeš [-] (79. J. Trestr [-] ) , S. Šálek [-] , P. Fišer [-] , T. Semerád [-] , J. Zatloukal [-] , J. Falc [-] , T. Jirský [-] , K. Zatloukal [-] , T. Pomije [-] , J. Šváb [-]

SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - P. Podskalský [-] , P. Kotlár [-] , Z. Chupík [-] (58. J. Peťule [-] ) , J. Dušek [-] , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , M. Sivák [-] , J. Štich [-] (46. M. Rada [-] ) , J. Dvořák [-] (51. M. Hronek [-] )

ŽK: 62. P. Fišer , 72. J. Šváb - 88. P. Gutheis .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Tauber Lukáš - IZUGRAFOV Svyatoslav, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.