Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Sezimovo Ústí nenavázal na předchozí dvě kola a v Katovicích nezískal ani bod


Branky


8. J. Miklas , 48. D. Zoubek , 52. V. Uher , 67. K. Cibulka , 78. M. Repa - 18. A. Kutner , 53. V. Hoffmann
22

Katovičtí nezaváhali a v souboji proti Sokolu Sez. Ústí  urvali všechny tři body hlavně zásluhou druhého poločasu, kdy rozhodli utkání čtyřmi vstřelenými góly. Sokol Sezimovo Ústí stejně jako Dražice pořád nemá jistotu záchrany v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodné poločasové skóre

Hosté od Lužnice přijeli do Katovic s jasným cílem hrát ofenzivně, získat body a přeskočit tak rivala z Dražic. Jenže již v 8. minutě utkání překonal hrdinu minulých utkání Sedloně Jakub Miklas na 1:0 pro domácí. Po deseti minutách (tedy v 18. minutě) však přišlo vyrovnání. Defenziva Katovic nepohlídala pořádně při obrané standardce Aleše Kutnera a ten srovnal hlavou stav utkání na 1:1. Hra byla v těchto chvílích poměrně vyrovnaná a oba týmy se střídaly v držení míče. Závěr poločasu patřil sice domácím, ale své šance nevyužili a do šaten se tedy šlo za nerozhodného výsledku 1:1.

Katovice si v druhém poločase čtyřmi góly získaly tři body

Úvod druhého poločasu nám přinesl dva brzké góly domácích. Nejprve Sedloně prostřelil ve 48. minutě utkání David Zoubek na 2:1. Poté v 52. minutě zvýšil náskok na rozdíl dvou branek hrdina minulého utkání Vladimír Uher, který po přihrávce od Miklase zakončoval do odkryté branky. Stav utkání 3:1. S tím však nesouhlasil kapitán hostů Václav Hoffmann, který hned po jedné minutě (v 53. minutě) snížil na rozdíl jediné branky. Stav utkání 3:2. Sokol cítil možnost vyrovnat a snažil se více útočit. Hra "buď a nebo" jeho hráčům nebyla nic platná. Naopak kvůli otevřené defenzivě hostů se domácím povedlo vstřelit další dvě branky a to ještě několikrát zachránil hosty Sedloň. V 67. minutě však brankáře hostů protřelil Karel Cibulka na 4:2 a v 78. minutě utkání na konečných 5:2 zvyšoval Michal Repa.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek ml. (nehrající zástupce kapitána): Velmi útočný zápas plný šancí především na naší straně jsme rozhodli ve druhém poločase. Zase jsme brzy vedli díky Miklasovi, hosté dokázali vyrovnat na 1:1 ještě do poločasu. Utrhli jsme se po přestávce díky dvoum gólům do prázdné branky (Zoubek a Uher), ale hosté opět po naší chybě snížili na 3:2. Ale vzhledem k počtu šancí byla jen otázka času, než utkání definitivně zlomíme na svou stranu. A to se stalo díky gólům Cibulky (hlavou) a Repy (parádní oblouček přes gólmana). Důležité tři body nás udrželi na pátem místě vyrovnané tabulky. Za týden jedeme pro povinné vítězství do Dačic.

Sokol Sezimovo Ústí
David Hladík (hráč): Přijeli jsme do Katovic s tím, že nebudeme brátit remízu, ale že chceme hrát útočný fotbal a dávat góly. Bohužel jsme hned na začátku utkání obdrželi branku, ale zásluhou několika povedených akcí jsme se dostali zpět do hry a hra byla poměrně vyrovnaná. Zvýšená aktivita se vyplatila v podobě vyrovnání. Ke konci poločasu nás katovičtí zavřeli, ale ani jednu šanci nevyužili a poločas skončil 1:1. V druhé půli už to byl trochu jiný zápas, domácí víc dželi míč a měli víc ze hry. Následkem toho nám dali dva góly. Nicméně jsme se ještě dokázali vráti do zápasu snížením na 2:3 a touhou po vyrovnání jsme otevřeli víc defenzivu. To však bylo naší zkázou a obdrželi jsme další dvě branky. Zasloužené tři body pro Katovice.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - M. Hromíř [-] , L. Horejš [-] , P. Rybák [-] - M. Repa [-] , O. Kagui [-] , K. Cibulka [-] , J. Miklas [-] (76. M. Bláha [-] ) - D. Zoubek [-] (72. L. Blatský [-] ) , V. Uher [-] (89. V. Šíma [-] ) , O. Koutský [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - D. Hladík [-] (89. P. Vinš [-] ) , P. Nikl [-] (85. L. Reif [-] ) , J. Mrúz [-] , J. Bartáček [-] , V. Brůžek [-] , V. Hoffmann [-] , D. Šmíd [-] (80. P. Kutner [-] ) , A. Kutner [-] , P. Vilímek [-] , V. Podroužek [-]

ŽK: 22. M. Repa , 63. P. Rybák - 4. D. Šmíd .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - MACH Jan, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra domácích

Katovice budou hrát v domácím prostředí a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích