2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2018 10:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po urputném boji zdolal Rudolfov hostující Novou Včelnici


Branky


10. S. Pacholík (p.) , 66. V. Vejvar , 78. V. Vejvar
0

Nedělní dopoledne nám nabídlo utkání Rudolfova s Novou Včelnicí. Jelikož si dobré počasí na první jarní kolo naplánovalo dovolenou, muselo se utkání odehrát na hlubocké umělé trávě. Rudolfov, který zde byl jako domácí tým, byl mírným favoritem zápasu. Avšak Nová Včelnice, která do krajského přeboru postoupila po úspěšné loňské sezóně, nechtěla dát svou kůži lacino. Odpovídal tomu i výsledek 2:1 ve prospěch "domácích".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecké trápení Rudolfova

Rudolfov se již od začátku snažil vstřelit rychlý gól. Už v prvních deseti minutách měl rudolfovský Zdeněk Kuna velkou brankovou příležitost, ta však gólem neskončila. Dalším adeptem na vstřelení gólu do sítě N. Včelnice byl Štěpán Prokeš, který se řítil sám na brankáře Holického, ale tato obrovská šance opět síť hostí nerozvlnila. Včelnice se zaměřovala převážně na zajištěnou obranu a chtěla podnikat rychlé brejky. Po jednom takového "brejku", kdy byl v pokutovém území faulován kapitán týmu Marek Petráš, byl nařízen pokutový kop. Penaltu proměnil s přehledem v 10. minutě Stanislav Pacholík. Skóre tedy bylo 0:1 ve prospěch hostů. Rudolfov, tak neměl nač čekat a vytvořil si hned tři velice slibné brankové příležitosti. Jedna šance dokonce skončila v síti Včelnice, ale gól Prokeše nemohl být uznán, protože branka, která mohla znamenat vyrovnání, padla po ofsajdu. Je nutné ještě dodat, že za stavu 0:1 šel Pacholík sám na brankáře, ale jeho lob z hranice velkého vápna minul těsně branku Rudlofova.

Rudolfov spasil dvěma góly Vejvar

Druhý poločas už byl čistě v režii domácího Rudolfova, jehož hráči v druhé části utkáni zahrávali přes deset standardních situací. Hráči Včelnice nebyli při jednom rohovém kopu dostatečně koncentrovaní při bránění a míč prodloužený Kunou, uklidil do branky u zadní tyče Vojtěch Vejvar v 66. minutě utkání. Bylo tedy srovnáno na 1:1. O několik minut později nebyli hráči Včelnice opět dostatečně důrazní při odkopu. Míč získal Radim Pouzar, který centrem našel opět Vejvara a ten svým druhým gólem v utkání rozhodl ve prospěch Rudolfova na konečných 2:1.        


Ohlasy k zápasu



TJ Nová Včelnice
Radek Vajda (trenér): "První jarní kolo jsme odehráli na umělce v Hluboké s týmem Rudolfova. Domů jsme se chtěli vracet minimálně s jedním bodem. Přijeli jsme hrát ze zajištěné obrany a spoléhali jsme na rychlé brejky. Ještě v sedmdesáté minutě jsme měli na dosah všechny tři body, ale pak Rudolfov dvakrát udeřil v rozmezí deseti minut a zaslouženě zvítězil."



Sestavy


SK Rudolfov
D. Pícha [-] , L. Holický [-] - Z. Kuna [-] (85. L. Janák [-] ) , O. Hajný [-] , E. Jasenský [-] , J. Novotný [-] - R. Pouzar [-] , D. Ryneš [-] , J. Gerstner [-] , Š. Prokeš [-] - M. Sládek [-] (56. V. Baščevan [-] ) , V. Vejvar [-] (89. R. Tyrpák [-] ) - D. Tuček [-] , A. Vaš [-] (76. M. Vokuš [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , J. Průša [-] , V. Hornát [-] (56. T. Mareš [-] ) , D. Jaroš [-]


ŽK: 19. R. Pouzar , 20. D. Jaroš , 45. S. Pacholík , 70. J. Gerstner , 75. O. Hajný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klátil Michal - MACH Jan, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.