1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 10:15

28.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš na závěr remizovala v Moravských Budějovicích


Branky


0

V Moravských Budějovicích na rozdíl od jiných stadionů v posledním kole již o nic nešlo - oba týmy jsou za sebou seřazeny ve středu tabulky. Domácí na sedmém místě, hosté o místo níže. A tak si mohly oba celky užít za pěkného počasí především fotbal. Vyrovnaný zápas nakonec skončil smírně, oba celky si připsaly bod po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netradičně v pátek zakončili fotbalisté Moravských Budějovic a Velké Bíteše tento ročník. Za pěkného počasí začali lépe a aktivněji hosté - za první čtvrthodinu kopali čtyři rohové kopy. Ty jim však kýženou branku nepřinesly, stejně jako další akce v průběhu prvního půle. Domácí vystřelili poprvé na branku až minutu před koncem poločasu. Kopečkova tvrdá střela však mířilo do míst, kde byl připravený brankář  M. Pelán.

Šance  přišly v podstatě až po změně stran. Hned v  první minutě měl šanci domácí T. Kopeček, ale jeho slabou střelu na malém vápně brankář Bíteše zlikvidoval. O chvíli později měl slušnou příležitost D. Šibor, ale jeho střelu zblokovala hostující obrana na roh. Stejně zkončil i souboj hostujícího Rozuma s Duškem na druhé straně. Po hodině hry Kloudův dlouhý výkop našel na malém vápně Mácu, jeho lob z první přistál pouze na břevnu. O minutu později Kopeček přihrával na malé vápno opět agilnímu M. Mácovi, ten však ve vyložené šanci trefil pouze brankáře. Skóre se tak měnilo až v 70. minutě, kdy se trestný kop Máci po několika tečích dostal k úplně volnému Josefu Šplíchalovi a ten už nezaváhal. O osm minut později bylo vyrovnáno, když T.Nekuda dostál krásnou nabídku na velké vápno a proti jeho střel k tyči neměl Klouda nárok. V závěru se neujala ani hlavička hostujícího Dvořáka ani domácího K. Busty a tak zápas skončil remízou.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - V. Novotný [-] , M. Procházka [-] , K. Busta [-] , R. Švanda [-] - V. Dušek [-] , T. Kopeček [-] , M. Pařízek [-] (63. A. Svoboda [-] ) , P. Benda [-] (46. D. Šibor [-] ) - M. Máca [-] , J. Šplíchal [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , L. Střecha [-] , J. Horký [-] - J. Pokorný [-] , T. Nekuda [-] , J. Kubec [-] (84. J. Jelínek [-] ) , T. Pelán [-] (80. O. Loup [-] ) , M. Ivančík [-] (46. D. Rozum [-] ) - T. Dvořák [-]

ŽK: 77. J. Šplíchal .
Hráči zápasu: M. Máca , V. Dušek - J. Kubec .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.