Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lubná si odváží cenné vítězství z Pustovět


Branky


0

Pustověty - Dva dosud stoprocentní celky se postavily proti sobě. Pustověty zažívají téměř snový vstup do sezóny, ale nyní je čekalo těžké utkání proti Baníku Lubná, který byl stejně jako domácí dosud neporažen. Každá série jednou končí a v 5. kole na tohle pořekadlo doplatily Pustověty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustověty šance nevyužily, a tak udeřilo na druhé straně

Do utkání lépe vstoupily domácí Pustověty, kdy v prvních 20 minutách vyvinuly velký tlak na lubenskou obranu. Rychlý přechod dopředu, kde rychlostně kraloval domácí kanonýr Truksa, způsobil obráncům nemalé problémy. Naštěstí pro Lubenské se nepodařilo ani jednu z dvou největších gólových příležitostí proměnit, když v prvním případě výborně tým podržel brankář M. Pokorný a podruhé Truksa z úhlu těsně minul. Po tomto krátkém zaspání se hosté herně probrali a napravili chyby v doposud chaotickém bránění dlouhých míčů domácích. 

 

Uklidnění hry a její přesun na kombinaci po zemi přineslo hostům herní převahu a ihned se dostávali do šancí ohrožujících domácí branku. Do vápna letělo několik nebezpečných centrů, které ale domácí obrana odrazila. To se ale již nepodařilo ve 22', kdy Varyš z pravé strany přesně našel R. Pokorného, který se z voleje nemýlil a otevřel skóre – 0:1.

 

Vstřelená branka hosty ještě více motivovala ke zpřesnění hry a ohrožení branky domácích pokračovalo. Druhou branku do sítě Pustovět přidal v 38‘ Trejbal, který po sklepnutí od R. Pokorného na vápně nekompromisně trefil zařízení – 0:2. Gól „do šatny“ přidal čtyři minuty nato v 42‘ opět Trejbal, který opět po centru z pravé strany zakončoval – 0:3.

Lubná si vítězství pohlídala

Druhý poločas jakoby domácí vzdali a tříbranková ztráta je především psychicky položila. Hosté kontrolovali hru, drželi míč a prakticky nenechali domácí hrát. Bezchybná kombinace odzadu předcházela rychlému přechodu do útoku po obou stranách. Domácí hráli zatažení a ani se nepokoušeli napadat lubenskou rozehru. V 61‘ byla ofenzívní aktivita hostí odměněna čtvrtou brankou, kterou vsítil vedoucí střelec III. třídy Varyš - 0:4.

 

Hosté se vzhledem k výsledku neměli kam hnát a tak stále drželi míč a kontrolovali hru. Domácí útok oslabil v druhém poločase především odchod zraněného Truksy a úplná absence jinak hru tvořícího Knapa. Ke snížení stavu došlo z ojedinělé akce, kdy v 87‘ po nastřelené tyči dorazil do nehlídané branky Elmerich – 1:4. Tím bylo stanoveno konečné skóre utkání a Lubná, přesto že do Pustovět přijela prakticky v 11, odváží cenné body a po 5. kole je stále neporažena.

 

V Pustovětech fotil David Svoboda, tak se neváhejte podívat na jeho opět povedenou fotodokumentaci.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Adam Trejbal, útočník: "Začátek zápasu nám vůbec nevyšel. Prvních 20 minut ovládli hru domácí, kdy měli dvě nebo tři gólové příležitosti, které se jim nepovedlo proměnit. To nás nakoplo ke zlepšení hry a do půle se nám podařilo dát 3 góly. Druhou půli jsme nepůjčili soupeři balon a zápas dovedli do vítězného konce."



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Matějovský [-] - P. Hovorka [-] , J. Sixta [-] , M. Kameník [-] , M. Elmerich [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] (50. J. Langmajer [-] ) , M. Šimon [-] (75. V. Bičovský [-] ) , P. Matějovský [-] (65. L. Bureš [-] ) , M. Sharankevych [-] , L. Koláček [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - P. Kollár [-] , L. Klik [-] , L. Brabec [-] - P. Volf [-] , D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , Z. Bok [-] , M. Bok [-] - A. Trejbal [-] , R. Pokorný [-]

ŽK: 62. L. Koláček , 65. J. Sixta .
Hráči zápasu: P. Volf , A. Trejbal , D. Vopat .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.