Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


1

Vávrovice neudržely dvoubrankové vedení, a se Slavkovem pouze remizovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí tým tabulky doma přivítal prozatím neporažený mančaft Vávrovic, nicméně hosty trápí velká marodka , takže na hriště museli i hráči , kteří už nějakou dobu fotbal nehrají, jako Skalík nebo Matoušek, ale ani hosté nebyli v plné síle. Vávrovice byly lepším mužstvem, snažili se hrát rychlé balóny středem obrany a přávě po jedné takové akci se jim podařilo skórovat, když šel míč po ose Skalík - Lichovník - Mrusek , který už uklízel do prazdné brány - 0:1. Po brance se hra mírně vyrovnala, ale byl to opět Filip Mrusek, který dostal kolmou přihrávku a s přehledem poslal hosty do dvoubrankového vedení - 0:2.

 

Druhý poločas se obraz hry změnil a domací začali přidávat na obrátkách a hosty zatlačili na jejich polovinu. Vyslali několik střel a nastřelili dokonce břevno. Po jednom z rohů vznikla ve vápně hostů skrumáš, ve které se nejlépe zorientoval Filip Kvarčák a dal domacím naději bodovat - 1:2. Vávrovice hrozily z brejkových situací a po jedné mohly rozhodnout utkáni. Skalík sklepl balon Mruskovi, který vystřelil, golmán míč vyrazil pouze ke Skalíkovi, ale ten v dobré pozici jen přestřelil Klementovu svatini. Pořekadlo nedáš dostaneš na sebe nenechalo dlouho čekat a po neshodách v hostujím vápně byl opět nejduraznější Kvarčák - 2:2. Byly to nakonec ale ještě Vávrovice, které mohly brát všechny tři body, ale ani Roman Lichovník, ani Filip Mrusek své šance nedali. Remíza byla pro oba týmy spravedlivá, hosté byli lepší první půli, domací zase druhou a na závěr velké uznaní si zaslouží oba pomezní rozhodčí, kteří mávali poctivě na obě strany.

 

Autor: Jakub Skalík



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
A. Klement [-] - J. Cahel [-] - A. Najser [-] , D. Kubín [-] , R. Muroň [-] , D. Marek [-] (89. F. Galus [-] ) , D. Pavelek [-] - R. Kostřiba [-] (79. J. Grigoriadis [-] ) , L. Ulrich [-] (66. J. Král [-] ) , J. Pristaš [-] , F. Kvarčák [-] -

FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , F. Mrusek [-] , J. Chryczyk [-] , D. Škopek [-] , J. Lichovník [-] , J. Skalík [-] (67. R. Lichovník [-] ) , L. Hanel [-] (86. T. Matoušek [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 45. J. Pristaš , 65. A. Klement , 87. F. Kvarčák - 65. J. Schneider , 89. D. Škopek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - VANYA Daniel (N), ŠENK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 10. 2017 10:15
Zasloužená remíza. Vávrovice zatím nejlepší soupeř, proti kterému jsem letos hrál. Mladý tým, z kterého by se někteří hráči chytli i někde výš.