Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protrápená první půle zápasu, a zlepšený výkon v druhé části. Takový byl nedělní souboj mezi domácími Holasovicemi a hostující Sosnovou.


0

Report z pohledu Holasovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Holasovice se dlouho nerozpakovaly, a z první akce po levé straně udeřil Ondra Černý po pěkném přízemním centru Aleše Schreiera. Vedení Holasovic však mělo jepičí život, jelikož hosté po 5 minutách od inkasovaného gólu využili šanci v podobě přímého kopu. Nutno dodat, že ze 40 metrů a ještě od lajny, nepadají branky příliš často, a tak si domácí brankář sypal popel na hlavu. Holasovští byli chvíli po vyrovnání opaření a moc se jim nedařilo. Trochu klidu n kopačky jim vrátila až další trefa Tondy Moslera, kterému tentokrát zleva nahrával Jirka Fojtík. Nic moc se už první poločas nestalo, až na pár nebezpečných střel ze střední vzdálenosti. Konec poločasu poznamenal prudký děšť a ochlazení, které trvalo ještě zkraje druhého poločasu. 

 

Na domácí působil déšť doslova jako živá voda, jelikož po poločase dal během tří minut dvě branky. Nejprve se trefil poprvé v zápase Kramný, po něm se dočkal odměny i Schreier. V tuto chvíli už byl zápas pouze o jednom mužstvu a to domácích Holasovicích. Ty pokračovaly v exhibici okolo 60 minuty, kdy opět udeřily dvakrát během dvou minut. Nejprve se prezentoval pohotovou střelou Jirka Bolík, potom znovu Schreier. Mezi střelce se zapsal i střídající Herber, jehož dělovka z bezprostřední blízkosti nakonec s pomocí břevna skončila v bráně. Dvakrát se ještě zapsal mezi střelce kanonýr Kamil Kramným, který tak dokonal hattrick. Obzvlášť jeho poslední gól, kdy střílel z otočky tvrdě k tyči, stál za to. Pohodovou výhru na konci domácím trochu zkalil střídající David Dehner, když neudržel nervy a po potyčce v samém konci zápasu dostal on i hráč Sosnové za vzájemnou strkanici červenou kartu.

 

Autor: David Dehner



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner (rebel z mužstva Holasovic): Jsem rád, že jsme toto nepříjemné utkání s nepříjemným soupeřem zvládli, a taky že jsme na rozdíl od minulého zápasu s Heřmanicemi alespoň proměnili většinu svých šancí v gól. To co se stalo na konci, byl můj zkrat, který mě moc mrzí. Bohužel, fotbal ale někdy takové situace přináší. Je potřeba se z toho poučit.




Sestavy


TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] (30. A. Dehner [-] ) , O. Černý [-] (46. J. Herber [-] ) , A. Mosler [-] (65. V. Bordovský [-] ) , A. Schreier [-] (65. D. Dehner [-] ) , J. Dehner [-] , L. Matýsek [-] (46. K. Kramný [-] ) , J. Fojtík [-] , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

TJ Sokol Sosnová
L. Melich [-] - R. Nekoranec [-] , R. Kalousek [-] , L. Konvička [-] , T. Hula [-] , M. Venglář [-] , J. Pokoš [-] , R. Figura [-] , R. Dunaj [-] , J. Tomeček [-] (54. M. Hlušíček [-] ) , O. Kaštovský [-]

ŽK: 72. R. Dunaj . ČK: 89. D. Dehner - 89. R. Figura .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - DEHNER Filip (N), MATÝSEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.