Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Bolatice


Branky


0

První poločas daly Bolatice tři góly. Bohuslavice pak vždycky snížily, ale Bolatice pak vždy utekly. Konečný resultát je výhra hostů o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice odskakují na rozdíl tří branek

Bolatice přijely do Bohuslavic a první poločas se jim povedl náramně, když vedly o tři branky. V úvodu ale zahodily dvě tutovky, když zkušení kanonýři Tomáš Kretek a Tomáš Sněhota svými šancemi pohrdli. Za domácí zahodili nadějné příležitosti Vojtěch Janoš a Radim Pochopien. Skóre otevřel ve 25. minutě Tomáš Kretek, jenž obhodil domácího brankáře - 0:1. O sedm minut později se po kombinační akci prosadil Tomáš Sněhota - 0:2. Dvě minuty před odchodem do kabin po souhře mezi Tomášem Kretkem a Patrikem Bočkem, druhý jmenovaný skóroval do prázdne kasy - 0:3. 

Branková přestřelka

Ve druhé půli se brankově prosadily i Bohuslavice. V 62. minutě pronikl do hostujícího vápna Aleš Barč, jenž gólově oslovil Jakuba Štefka, který přihrávkou nepohrdl - 1:3. Bolatice ale reagovaly za deset minut, když se podruhé do střelecké listiny zapsal Patrik Boček - 1:4. V 76. minutě se ale Bohuslavice opět dostaly nadostřel dvou branek, když se po chybě hostující defenzivy prosadil Tomáš Hruška, jenž vypích hlavou míč hostujícímu brankáři, a míč pak pohodlně zasunul za jeho záda - 2:4. Bolatice ale znovu utekly o tři branky, když střelu ze šestnácti metrů zametl do sítě Robin Harazim - 2:5. Konečnou podobu výsledku dal pět minut před závěrečným hvizdem rozhodčího Aleš Barč po samostatné akci a střele k tyčce - 3:5.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): V prvním poločase hosté těžili z našich chyb, když dali všechny branky jako přes kopírák. Druhý poločas už byl otevřený a my se brankově prosadili, ale ztrátu jsme už nedokázali dohnat.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): První poločas jsme vedli o tři branky, a to jsme ještě dvě tutovky nedali. Ve druhém se s brankami roztrhl pytel, ale my jsme vedení a výhru udrželi.



Sestavy


SK Bohuslavice B
D. Juchelka [-] - J. Štefek [-] , M. Šramel [-] , L. Piskoř [-] (46. J. Krupa [-] ) , F. Hrubý [-] , P. Cigán [-] , A. Barč [-] , T. Král [-] (23. M. Breuer [-] ) , R. Pochopien [-] , V. Janoš [-] (51. L. Kušnír [-] ) , T. Hruška [-]

FK Bolatice B
P. Duda [-] - T. Sněhota [-] , T. Kretek [-] (80. R. Harazim [-] ) , R. Plaček [-] (66. J. Bortlík [-] ) , V. Duda [-] , M. Kubný [-] , P. Boček [-] , K. Rataj [-] (46. P. Sněhota [-] ) , D. Sněhota [-] (60. P. Nawrath [-] ) , R. Ceplý [-] (55. F. Kocián [-] ) , R. Obrusník [-]

ŽK: 20. V. Duda .
Hráči zápasu: D. Juchelka , F. Hrubý , M. Breuer - P. Boček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - ŠKROB Michal (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.