3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Litultovice


Branky


0

Litultovice vedly po půli o jednu branku. Na začátku druhé skóre navýšily. Hlavnice sice dokázala snížit, ale Litultovice daly pojistku a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Litultovicemi a Hlavnicí se hrálo v první dějství za neregulérních podmínek, kdy ostrý vítr a déšť hodně znesnadňoval hru. Úvod zápasu probíhal od šestnáctky k šestnáctce. Ve 20. minutě pronikl do vápna hostů Ondřej Haas a byl sražen. Pokutový kop si připravil k exekuci Ondřej Haas, ale hlavnický brankář Lukáš Kirschner jeko úmysl vystihl. Hlavnice reagovala samostatným nájezdem Davida Lišky, ale nedal a nebezpečnou střelou Davida Ochrany. V 31. minutě si vzal míč do své správy na půlce hřiště Jan Tengler a střelu zpoza šestnáctky umístil do levého dolního rohu, kde už Lukáš Kirschner nestačil doskočit - 1:0. Do konce prvního poločasu se už nic zajimavého nestalo a do kabin se šlo za stavu 1:0.

 

Druhý poločas začal za lepších podmínek, kdy vítr lehce ustal a začalo svítit slunce. Po velké šanci hlavnických, kdy opět neuspěl David Liška, se do šestnáctky hostů dostal po chybě hostující obrany Ondřej Haas a zkušeně obstřelil Lukáš Kirschnera, napravil tak své penaltové zaváhání - 2:0. Hosté vykřesaly jiskérku naděje v 55. minutě, když Jakub Kaván vysunul Davida Lišku, který mazácký zavěsil – 2:1. Po hodině hry mohl David Liška vyrovnat, ale nenazul si ty správné střelecké kopačky. Třetí pojišťovací gól přišel po pěkné brejkové akci, kde dostal míč na levé straně do běhu Oldřich Minarčík, který viděl na druhé straně dobře nabíhajícího Ondřeje Doležela, kterému naservíroval krásnou proudkou přihrávkou míč přímo před Kirschnera, kterého si Ondřej Doležel přehodil a posunul míč do odkryté brány - 3:1. Hostům už pak nezbývaly síly na zvrat, hlavně když závěr dohrávali pouze o deseti, když byl vyloučen Pavel Elbl. Navíc mohly Litultovice přidat ještě čtvrtou branku, ale Ondřej Haas z trestného kopu orazítkoval pouze břevno. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Soupeř nás asi nejvíce zaskočil úvodním losem, kdy bral stranu, se kterou jsme počítali a měli pro ten případ s ohledem na silný vichr stanovenou taktiku, která pro opačný směr nešla použít. Postupně jsme ovšem od 25.minuty přebírali kontrolu nadehrou a tuto jsme si udrželi až do závěrečného hvizdu. Škoda, že tradičnímu derby nepřálo počasí, které odradilo spoustu diváků. Snad na jaře.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): První poločas se moc hrát nedalo, nemělo to s fotbalem nic společného. Zápas jsme si prohráli sami, protože jsme své šance neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Bria [-] - Š. Šťavík [-] , R. Cihlář [-] (31. O. Doležel [-] ) , M. Procházka [-] , O. Haas [-] (84. M. Borč [-] ) , O. Minarčík [-] , J. Tengler [-] (68. M. Drápal [-] ) , J. Raschka [-] (46. P. Fiala [-] ) , M. Grygar [-] , D. Lebeda [-] (88. T. Lebeda [-] ) , M. Šeuer [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Jaksch [-] , T. Liška [-] (88. D. Lukáš [-] ) , D. Hendrych [-] , D. Liška [-] , J. Kaván [-] , T. Kukol [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] , D. Ochrana [-] (81. J. Lukáš [-] ) , O. Pasterňák [-]

ŽK: 27. J. Raschka - 28. P. Elbl . ČK: 78. P. Elbl .
Hráči zápasu: J. Tengler - O. Pasterňák .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: RADEK Roman - HUDEČEK Lukáš, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.