0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas branku nenabídl


Branky


0

Střelci po celý zápas mířily slepými náboji a nakonci si oba soupeři rozdělili body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová v sobotním odpoledni přivítala na svém domácím pažitu mužstvo z Litultovic. Střelcům v tomto utkání zvlhl střelecký prach. Březové se toto přihodilo už podruhé za sebou.  V prvním dějství se odehrávala vyrovnaná partie, kdy se hrálo převážně mezi šestnáctkami obou. Domácí se dostali do dvou šancí, ale Martinu Šuhajíkovi to v poslední době vůbec nelepí. Lumír Lyčka pálil taky vedle hostující kasy. Litultovice měly v prvním dějství dvě střely, které stály za zmínku.

 

Ve druhé části se Litultovice více zatáhly před své pokutové území a domácí se marně snažili dobýt jejich obrannou tvrz. Za druhý poločas se dostaly pouze ke střelám ze střední vzdálenosti, se kterými si hostující brankář Tomáš Lebeda v pohodě poradil. Tyto střely vypálili Martin Šuhajík, Tomáš Křenek a Michal Šustek. Litultovice ohrozily domácího brankáře pouze dalekonosnou střelou Ondřeje Haase asi ze 40 metrů, kerou u své tyčky se štastím vyrazil gólman Jakub Hromada. V utkání se diváci branky nedočkali a soupeři si body rozdělili.  



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník st. (trenér): Bylo to těžké, hodné bojovné utkání z obou stran. První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém jsme byli lepším týmem, ale šance jsme nedokázali vůbec proměnit. Jinak jako trenér jsem zatím s našim dosavadním působením v soutěži spokojen, ani v jednom zápase jsme nevybouchli, což mě těší.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Začnu soupeřem. Vedle budišovských kluků to je nejsympatičtější mužstvo v soutěži - výborná parta, dobrá souhra, mužstvo bez slabin, slušné chování a fair play duch všech hráčů. Musím ovšem tentokrát pochválit i moje hráče, kteří konečně plnili, co jsme si v kabině řekli a vedle toho i odhodlaně bojovali. Jednoznačně nejhorším na hřišti byl hlavní rozhodčí, který poměrně pěkný fotbal násilně kroutil do karikatury až frašky, a to zejména ke škodě domácích, které poškodil nám neudělenou červenou kartou a dvěma nenařízenými pokutovými kopy. Začalo to jednou přísně udělenou žlutou kartou našemu hráči v 10.minutě a potom už to byla jedna kompenzace za druhou. Hrůza, horor, ostuda, znásilnění fotbalu. Remíza je zasloužená; pokud se na průběhu hry takto drasticky podepíše rozhodčí, je remíza vždy spravedlivá. Ještě jednou klobouk dolů před soupeřem, hrál výborný fotbal, a pochvala mým klukům, za zodpovědnou a kvalitní hru. Přijeli jsme opět v polepené sestavě bez tři hráčů, navíc se zranil Drápal. V základu odehrál (výborně) 90min 15letý dorostenec, další dva byli na lavičce. Dlouhodobě máme nekompletní kádr, bohužel nejen kvůli zraněním.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - L. Lyčka [-] , J. Šuhajík [-] (46. D. Sommer [-] ) , P. Cihlář [-] (46. D. Řehulka [-] ) , J. Kostera [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , P. Gebauer [-] (65. D. Novák [-] ) , P. Cihlář [-] (85. M. Pretsch [-] ) , T. Křenek [-]

TJ Sokol Litultovice
T. Lebeda [-] - Š. Šťavík [-] , R. Cihlář [-] (85. O. Beníšek [-] ) , M. Procházka [-] , O. Haas [-] , O. Minarčík [-] , J. Tengler [-] , J. Raschka [-] , M. Drápal [-] (46. M. Grygar [-] ) , D. Lebeda [-] , M. Šeuer [-]

ŽK: 86. M. Šuhajík - 11. M. Šeuer , 31. J. Raschka , 48. O. Minarčík , 55. D. Lebeda , 83. M. Grygar .
Hráči zápasu: P. Křenek - Š. Šťavík .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - STANKE Vladimír, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.