0:2
(0:0)
56. L. Kirschner (p.)
83. D. Liška
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice bojovností získala tři body v Březové


Branky


56. L. Kirschner (p.) , 83. D. Liška
0

Hlavnice udeřila dvěma góly po pauze a odvezla si domů plný ranec bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová minulý týden bodově vykradla ambiciózní Stěbořice, a chtěla tento bodový zisk potvrdit na svém domácím hřišti. Hlavnice naopak chtěla potvrdit výhru z předešlého kola. Sice už může opět počítat v brance s Lukášem Kirschnerem, ale do Březové přijela s velmi úzkým kádrem, když na střídání měla pouze dva hráče. Po úvodním oťukávání se ve velké šanci zjevil hostující David Liška, ale tentokrát měl střeleckou mušku vychýlenou. Poté převzala taktovku na hřišti Březová a Lukáš Kirschner se musel v brance hodně otáčet. Postupně vychytal Martina Šuhajíka, Jakuba Šuhajíka a Michala Šustka. Poločas tak branku nenabídl. 

 

Druhá půle nabídla skoro podobný obrázek jako závěr první. Březová se snažila, ale její střely lítaly jen kolem hostující svatyně, nebo je vychytal spolehlivý Kirschner. Pak ale přišla 56. minuta, když domácí hráč sundal ve vápně Davida Lišku. Míč si na značku pokutového kopu postavil gólman Lukáš Kirschner a nedal svému brankářskému kolegovi v dresu Březové žádnou šanci - 0:1. Březová byla jak opařená, a další gólový úder si schovala Hlavnice na 82. minutu, když centr Jakuba Kavána prodloužil do sítě David Liška - 0:2. V závěru ještě mohl Liška přidat třetí branku, ale jeho hlavička orazítkovala pouze brankovou konstrukci. Hlavnice tak vyhrála po deseti letech v Březové. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Soupeř byl hratelný. Přijel převážně bránit, a se dvou brejků dal v podstatě dva góly. Byl to z naší strany prostě takový zápas "blbec".

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V prvním dějství byla Březová lepším týmem a náš brankář vychytal jejich tři tutovky. Ve druhé už tolik tutovek neměl. Podle mě jsme vyhráli díky bojovnosti. Přijeli jsme ve dvanácti lidech, neměli jsme co ztratit a dokázali jsme se semknout.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Šuhajík [-] , P. Cihlář [-] (48. D. Sommer [-] ) , O. Lodňánek [-] (46. L. Lyčka [-] ) , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] , T. Křenek [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Liška [-] , L. Lodňánek [-] , J. Kaván [-] , D. Haas [-] , T. Kukol [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] , P. Jaksch [-] (87. P. Gebauer [-] ) , D. Ochrana [-] , D. Lukáš [-] (68. J. Wollner [-] )

ŽK: 78. P. Cihlář , 82. T. Křenek - 25. T. Kukol , 90. Z. Vrána .
Hráči zápasu: L. Kirschner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLAČEK Vladimír - VÁCLAVÍK Josef, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.