1:1
(0:0)
89. O. Haas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice přišly o výhru minutu před koncem


Branky


78. J. Tengler - 89. O. Haas
0

Na vedoucí trefu domácích, reagovali hosté vyrovnáním v závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalová nuda

V nedělním dopoledni nastoupily obě družiny před slušnou diváckou návštěvou. Litultovice nepřivezly do Dolních Životic brankáře, tak musel jeho místo zaujmout hráč z pole Ondřej Haas. Hrálo se na těžkém terénu, který nedovoloval kombinaci z obou stran. Obě družiny hrály převážně mezi oběma šestnáctkami, a kromě pár propagačních střel z dálky si za první poločas skoro nic nevypracovaly. Nejvážnější ohrožení branky přišlo po standardní situaci Dolní Životic, když Michal Borč hlavičkou nebezpečně ohrozil vlastní branku. Míč naštěstí mířil jen těsně vedle. Poločas skončil za bezgólového stavu. 

Haas po přesunu do zálohy vyrovnal

Druhý poločas pokračoval v obdobném duchu, takže diváci moc fotbalové krásy neviděli. Dvanáct minut před koncem se domácí dostali do vedení zásluhou Jiřího Tenglera, který si po nahrávce Miroslava Hanáka navedl míč z rohu šestnáctky na střed a krásnou střelou otevřel skóre zápasu – 1:0. Litultovice pak vystupňovaly tlak, do útoku vysunuly z branky Ondřeje Haase, který v poslední minutě poslal svůj přímý kop z dvaceti metrů nechytatelně pod víko domácí svatyně a zajistil svému týmu bod – 1:1. V závěru utkání se už  nic nezměnilo a oba soupeři si připsali zaslouženou remízu. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Byl to vyrovnaný zápas, plný osobních soubojů na těžkém terénu. Remíza je asi spravedlivá, ale krutá, když jsme ještě minutu před koncem vedli. Pořád nám chybí to štěstíčko.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Každý zápas hrajeme v jiné sestavě, tentokrát jsme dokonce nastoupili s hráčem z pole v bráně. Na značně obtížném terénu jsme nemohli hrát kombinačně, což domácím vyhovovalo. Než jsme zjistili, jak na to, prohrávali jsme. Vzhledem k okolnostem je bod dobrý a remíza zasloužená.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - V. Palyza [-] , J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , O. Jasník [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (73. J. Továrek [-] ) , R. Ondřej [-] (69. M. Essler [-] )

TJ Sokol Litultovice
O. Haas [-] - R. Cihlář [-] , O. Minarčík [-] , J. Tengler [-] , P. Fiala [-] , M. Procházka [-] , M. Borč [-] (81. A. Haas [-] ) , M. Drápal [-] (80. Š. Šťavík [-] ) , D. Lebeda [-] , O. Doležel [-] (46. O. Beníšek [-] ) , M. Šeuer [-]

ŽK: 29. P. Dušek , 64. M. Hanák - 49. M. Šeuer , 78. O. Minarčík .
Hráči zápasu: J. Tengler , P. Dušek - O. Haas .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - HEISER Jaroslav, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.