6:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas nováčků jednoznačně pro Dobroslavice


Branky


7. D. Pavelek , 20. J. Osmančík , 48. J. Tengler (vl.) , 68. T. Voves , 70. M. Lišaník (p.) , 81. P. Tůma - 77. R. Ondřej , 89. V. Palyza
0

Dobroslavice svému soupeři postupně utekly o šest branek. Životice v závěru už jen kosmeticky upravily výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice utekly o dvě branky

Úvod zápasu vyšel lépe hostům z Dolních Životic, kteří ale své šance promarnili a to se jím vymstilo. Dobroslavice svou první velkou šanci spálily Kleknerem, který z malého vápna trefil brankáře, ale po následovném rohovém kopu už se slavilo. Míč centrovaný Vovesem přesně našel rozběhnutého Pavelku, který hlavou poslal domácí do vedení – 1:0. O dvacet minut později rozehrávali domácí borci další standardní situaci, když Chromečkův centr hostující brankář neudržel a dobrou orientaci ve vápně ukázal Osmančík, který uklidil míč do brankářem do brány – 2:0. Hostující tým odcházel tedy do šaten s dvoubrankovým mankem.

Domácí výhru potvrdili

 

Na úspěšný první poločas navázali dobroslavičtí ihned po třech minutách, kdy se po sérii centrů jeden odrazil k Václavu Chromečkovi, který zvolil střílenou přihrávku pod sebe a tu si hostující obránce Tengler srazil nekompromisně do vlastní svatyně – 3:0. O dvacet minut později prokázal velkou dravost Voves a po sérii vyhraných soubojů se s míčem dostal až do velkého vápna, kde prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 4:0. Ihned v další útočné akci si domácí Chromečka vodil hostující obránce ve velkém vápně a byl za to potrestán seknutím přes nohy – trest ale přišel pro hosty, neboť na 5:0 nula zvýšil z následného pokutového kopu Milan Lišaník, který umístil míč nekompromisně pod kládu. Hosté stihli o sedm minut poprvé v zápase překonat domácího Vajdu, když se do listiny střelců zapsal zkušený Ondřej – 5:1. Deset minut před koncem si vzal na levé straně míč domácí Patrik Tůma, který svým prvním a posledním sprintem v zápase předběhl všechny hostující hráče a z úhlu překonal lišácky brankáře Dolních Životic – 6:1. Za tohoto stavu zahodily Životice Ondřejem penaltu. Poslední slovo v zápase ale měli hosté, kteří hráčem Palyzou po pěkné kombinaci do prázdné brány už jen kosmeticky upravili skóre zápasu na konečných 6:2.

Souboj dvou nováčků tedy vyšel zcela jasně lépe pro domácí borce, kteří se hnali za vítězstvím celý zápas a svou bojovností si tři body zasloužili.

 

Autor: Václav Chromečka



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Před zápasem jsme si řekli, že na soupeře nalezeme s vysokým presinkem a to se nám vyplatilo - rychle jsme vedli a uklidnili se. Důležitý byl taký vstup do druhého poločasu, kdy jsme soupeři odskočili na 5 branek a bylo rozhodnuto. Všichni zápas zodpovědně odmakali a výhra byla zasloužená.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Dobroslavice byly jednoznačně lepší, i když podle mě výsledek neodpovídá dění na hřišti, a myslím si, že jsme se porazili sami.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (18. J. Osmančík [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] (80. D. Tůma [-] ) , M. Knopp [-] (46. M. Vujtík [-] ) , T. Krejčí [-] , P. Lukáš [-] (74. T. Boček [-] ) , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-] (60. P. Tůma [-] )

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - V. Palyza [-] , M. Essler [-] , J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , A. Vícha [-] (36. L. Štrbík [-] ) , J. Javorek [-] (65. J. Továrek [-] ) , M. Elbl [-] , O. Jasník [-] , M. Pumr [-] , R. Ondřej [-]

ŽK: 56. D. Pavelek .
Hráči zápasu: J. Osmančík - O. Jasník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HENNIG Antonín - KUBNÝ Jan, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.