Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nýřany přestřílely Dolní Bělou a berou všechny body


Branky


30. D. Koudela (p.) , 35. D. Koudela - 32. T. Voráček , 40. Z. Zdvihal , 55. Z. Zdvihal , 60. J. Pertlík , 72. J. Hauer
0

Dolní Bělá dokázala výsledkově držet krok s Nýřany pouze jeden poločas. Po změně stran už na hřišti kraloval favorit a třemi zásahy svému soupeři utekl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly během deseti minut

Sokol do zápasu vkročil tou správnou nohou a Nýřanské velmi trápil. Hosté se nedokázali dostat do své hry a celým prvním poločasem se protrápili.

 

Skóre se ale změnilo až ve 30. minutě, když se poprvé prosadil dolnobělský David Koudela z pokutového kopu. Dvě minuty nato se Nýřanům podařilo srovnat zásluhou Tomáše Voráčka. Gólová smršť pokračovala i nadále, David Koudela dostal svůj tým opět do vedení! I tentokrát ale Dioss odpověděl, ve 40. minutě se trefil kapitán Zdeněk Zdvihal.

 

Domácí měli jasně navrch a s poločasovým výsledkem 2:2 museli být rozhodně nespokojeni. Nýřany naopak mohly děkovat M. Rosolovi mezi třemi tyčemi, který je udržel ve hře.

Jiný zápas

Do druhého poločasu nastoupilo úplně jiné hostující mužstvo. Poločasová rozmluva v kabině evidentně pomohla a Nýřany začaly hrát svoji hru. Už v 55. minutě se dočkaly vedoucího gólu, podruhé v utkání se prosadil Zdeněk Zdvihal.

 

Po necelé hodině hry upravil na 2:4 Jan Pertlík a výrazně přiblížil tři body hostům. Dolní Bělá sice nepřestala hrát aktivně, i nadále se dostávala do šancí. Jenže měla problém s jejich proměňováním, jako například kapitán Koudela, jenž dokonce neproměnil pokutový kop a odmítl tak hattrick. Když v 72. minutě vstřelil gól Jiří Hauer, bylo jasné, že body poputují do Nýřan.

 

"Hodnotím sám sebe negativně i přesto, že jsem dal gól. V prvním poločase jsem špatně řešil útočné brejky a akce, měl jsem malou úspěšnost přesnosti přihrávek do finální fáze. Ve druhém poločase jsem už zklidnil svou hru a řešil věci z 95 % dobře," ukázal Jan Pertlík sebereflexi na facebookovém profilu nýřanského klubu. "Ale vyhráli jsme, a to je to, co náš tým chtěl. I nadále budeme usilovat o sbírání bodů," uzavřel hostující fotbalista.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany
Brankář Miroslav Rosol: "Začátek nebyl vůbec podle našich představ, hráli jsme velice špatně. Domácí byli běhavější a důraznější, vytvořili si spoustu šancí. Naštěstí jsme na ně dokázali vždy odpovědět. V šatně jsme si vše vyříkali a druhá půle už byla o poznání lepší. Přidali jsme pár dalších gólů a byli jsme v pohodě, i když si domácí vytvářeli další šance, které ale neproměnili."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - O. Sýba [-] , M. Nigrini [-] , M. Kraus [-] , J. Volf [-] , L. Pešička [-] , D. Koudela [-] , L. Matoušík [-] (57. D. Popp [-] ) , L. Kolář [-] (80. D. Domabyl [-] ) , D. Kalous [-] , T. Bušek [-]

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - T. Voráček [-] , R. Šimek [-] (79. V. Tyml [-] ) , B. Németh [-] , J. Hauer [-] , L. Šlégl [-] (65. L. Konárek [-] ) , T. Michálek [-] , Z. Zdvihal [-] , J. Niedermayer [-] , J. Pertlík [-] , J. Rosol [-]

ŽK: 55. T. Bušek - 30. M. Rosol , 77. R. Šimek .
Hráči zápasu: D. Koudela - J. Pertlík , Z. Zdvihal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOHUN Josef - PEŠIČKA Lukáš (N), KOČÍ Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.