2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice zaskočily silný Smíchov, ten prohrál podruhé v řadě!


Branky


0

Fotbalisté Smíchova si po překvapivé domácí porážce s Košutkou B reputaci nenapravili a bodovat nedokázali ani na půdě Litic. Tým, kterému se v této sezóně dosud příliš nedařilo, se vyhecoval k výbornému výkonu, vstřelil dva krásné góly a po výhře 2:0 se posunul do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice soupeře načaly rychlým gólem

Fotbalisté Smíchova před týdnem prohráli 2:3 s Košutkou a v Liticích si určitě chtěli spravit chuť. Domácí však začali utkání skvěle a už ve 4. minutě se ujali vedení. Z 25 metrů se opřel do míče Jiří Tesař a mladý brankář hostí Bešta na jeho přesně mířený pokus nedosáhl. Smíchovští poté byli častěji na míči, ale na poslední třetině hřiště se trápili, a když už se k zakončení dostali, byl na místě brankář Tihlařík. To domácí hrozili z rychlých protiútoků a dá se říci, že v první půli si vytvořili i více šancí než soupeř.

Naděje Smíchova utnul krásným sólem Kanta

Do druhé půle hosté nastoupili se snahou vyrovnat. Vytvořili si tak patrnou územní převahu, ale nadšeně bojující Litice je do vyložených šancí prakticky nepouštěly. Hostům se přesto jednou podařilo dostat míč do sítě, tento gól ovšem nemohl platit pro odmávané postavení mimo hru. Domácí opět hrozili z brejků a v 78. minutě jim jeden z nich i dokonale vyšel. Míče se ujal na půlce hřiště Jiří Kanta, který přešel přes několik protihráčů a své úchvatné sólo zakončil přesnou střelou - 2:0. V závěrečných minutách se už hosté nezmohli ani na korekci stavu.

 

Smíchovští tak museli skousnout druhou porážku v řadě a v tabulce klesli na čtvrtou příčku. To Litice se posunuly na osmou pozici. V neskutečně vyrovnané tabulce však mají stále jen čtyřbodový náskok na poslední místo. Zajímavostí rozhodně je, že za domácí celek odehrál 70 minut již třiapadesátiletý veterán Jiří Knotek.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): „Konečně mám dobrý pocit z fotbalu. Tentokrát naši hráči sehráli nádherné utkání. Hosty jsme, až na pár střel, které pochytal brankář Tihlařík, skoro nepustili do vážnější šance. Už ve 4. minutě dal Tesař krásný gól a od toho se odvíjel celý první poločas. Hosté sice byli silní na míči, ale my byly nebezpečnější. Hrozili jsme z rychlých brejků a ještě několik šancí neproměnili. Ve druhé půli nás chtěli zmáčknout, měli víc ze hry, ale nevytvořili si větší šance. Po gólu na 2:0 už jsme to v klidu dohráli. Nejlepší výkon podzimu, a kdyby kluci ke všem zápasům přistupovali takto, tak jsme v tabulce úplně jinde. Smíchov v minulém kole prohrál doma s Košutkou a tak jsme hráče nabádali, že nejsou neporazitelní a hrát se dá s každým.“




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - J. Tesař [-] , F. Vajskebr [-] (80. P. Jareš [-] ) , O. Kollros [-] , J. Kanta [-] , M. Forman [-] , J. Knotek [-] (61. V. Liška [-] ) , L. Kindl [-] , P. Vacek [-] , J. Tykvart [-] , J. Krejčí [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - T. Knapp [-] , M. Rubricius [-] (46. M. Sedláček [-] ) , K. Fajfrlík [-] , A. Bušek [-] , A. Zikmund [-] , P. Sedláček [-] (78. D. Tobrman [-] ) , J. Ostrolucký [-] , J. Sulek [-] , R. Tyll [-] , P. Ouda [-] (78. J. Řehák [-] )

ŽK: 55. J. Tykvart - 34. P. Sedláček , 41. P. Ouda , 65. J. Ostrolucký .
Hráči zápasu: J. Tykvart .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Votruba Jiří - BLOVSKÝ David (N), ELIÁŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.