J. Novák 67. (p.)
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:00

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá v Horšovském Týně poprvé v sezóně bodovala naplno a odpoutala se z chvostu tabulky!


Branky


67. J. Novák (p.) - 46. P. Brožíček , 59. T. Malý , 77. T. Malý
0

Důležitý souboj dvou celků z konce tabulky se odehrál v Horšovském Týně. Domácí Dynamo zde přivítalo poslední Planou, která se především díky zlepšenému výkonu po přestávce radovala z výhry 3:1. Planenští tak protrhli své zejména střelecké trápení, vůbec poprvé v sezóně zabodovali naplno a dokonce se odpoutali ze sestupových pozic. Jediný gól Dynama vstřelil z penalty brankář Novák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazný první poločas gól nepřinesl

V Horšovském Týně se odehrálo utkání dvou týmů, které bojují o záchranu, hrálo se tedy doslova o „šest“ bodů. Planenští od začátku potvrzovali, že nehrají špatný fotbal, ale většinou je sráží koncovka. První poločas se tak odehrával především na obranné polovině domácího mužstva. Planá však z územní převahy nic nevytěžila, jelikož ve finální fázi byli její hráči většinou nepřesní. Dynamo se pokoušelo hrozit převážně jen z dlouhých nákopů brankáře Nováka, které se snažili dostihnout mladí a rychlí útočníci, ovšem defenziva hostí byla stoprocentní.

Zlepšený výkon po přestávce vynesl Plané tři góly i body

Druhou půli začali hostující fotbalisté skvěle. Hned v její úvodní minutě sehráli Planenští kráskou kombinaci, na jejímž konci byl úspěšný střelec Petr Brožíček. V 59. minutě pak hosté svou převahu přetavili i ve druhý zásah. V pokutovém území se dostal k míči Tadeáš Malý, který svou střelu namířil pod břevno a bylo to 0:2. Dynamu svitla naděje v 67. minutě, kdy Suchý s Kopáčkem vyřešili zapeklitou situaci v pokutovém území jen faulem. K nařízené penaltě se postavil brankář Jaroslav Novák, jenž nezaváhal a snížil na rozdíl jednoho gólu. Hosté se však nenechali rozhodit a v 77. minutě předvedli další povedenou akci. Tu táhl po levé straně střídající Danko a po jeho přihrávce se podruhé v utkání prosadil Tadeáš Malý. Domácí se už ve zbytku zápasu na nic velkého nezmohli a museli tak skousnout porážku 1:3.

 

Planá tedy získala důležité tři body a navíc si po přestávce zvedla i střelecké sebevědomí. V tabulce se hosté posunuli z posledního místa až na jedenácté, Dynamo kleslo právě za ně.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): „Do Horšovského Týna jsme jeli s tím, že potřebujeme urvat nějaké body, a že musíme nechat na hřišti všechno. Už nebylo na co čekat. Při kvalitách tohoto týmu, a vzhledem k umístění na dně tabulky, jsme potřebovali bodovat kdekoliv. V podstatě celé utkání jsme odehráli jen na půlce soupeře. Domácí hrozili jen tím, že jejich gólman vzal míč a dlouhými nákopy hledal jejich rychlé, mladé ofenzivní hráče. V prvním poločase jsme byli pod dekou, která na nás leží od začátku sezóny. Nešla nám kombinace, útoky končily ve vápně a pořádně jsme nevystřelili na bránu. Po důrazném vysvětlení naší situace v kabině jsme vlétli do druhého poločasu s tím, že to musíme zlomit a hned ve 46. minutě jsme se prosadili po krásné kombinaci. Na chviličku jsme usnuli jen za stavu 2:0, kdy naše obrana vymyslela hrubku na půli a byl z toho pokutový kop. Poté jsme se však zase dokázali vyhecovat a rychle odpovědět třetím gólem. Jsme šťastní, že jsme konečně dokázali zlomit naši neproduktivitu a konečně získali tři body. I naše obrana dnes pracovala, až na penaltovou situaci, stoprocentně. Myslím, že celkově jsme odehráli kvalitní utkání. Doufám, že v tom budeme pokračovat i nadále. Z hráčů bych vyzdvihl Jirku Kopču, který odehrál velmi dobrý zápas a také Dominika Sovku, jenž konečně dokázal prodat své kvality. Pochvalu ale zaslouží celý tým.“



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - V. Rada [-] , M. Šutek [-] , J. Jurko [-] , M. Mleziva [-] , T. Machek [-] - V. Šperl [-] , D. Pták [-] - D. Mach [-] , Š. Beneš [-] , D. Němec [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Urbánek [-] (74. M. Danko [-] ) , T. Malý [-] , P. Sláma [-] , G. Lanfranchi [-] , D. Sovka [-] (89. P. Slivoně [-] ) , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] , L. Kopáček [-] , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

ŽK: 28. D. Pták , 47. J. Jurko - 36. G. Lanfranchi , 53. D. Sovka .
Hráči zápasu: D. Sovka , J. Kopča .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOŘAN Josef - KRAUZ Jan, LIGAČ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.