0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov překvapil výhrou v Radostíně


Branky


1. D. Uhlíř , 25. D. Uhlíř (p.) , 68. J. Bojda
0

Křižanov si vyšlápl na domácí Radostín a veze odsud tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Daniel Uhlíř skóroval v první minutě

Za nepříznivého počasí se v nedělní odpoledne odehrálo další mistrovské utkání mezi týmy v boji o vrchní příčky tabulky a to domácím Radostínem a hostujícím Křižanovem. Podmínky byly opravdu velmi těžké, protože na hřišti se odehrálo už jedno utkání dorostu. Jednoznačně do zápasu lépe vstoupili hosté, kteří už v první minutě skórovali. Po autovém vhazování využil nepozornosti domácích Uhlíř a vstřelil úvodní branku, 0:1. Poté si domácí uvědomili že už jsou na hřišti a začali hrát. Domácí začali více tvořit hru a snažili se skóre otočit na svou stranu, ale hosté svojí důrazností a tvrdou hrou domácím moc šancí před vápnem nedávali. V 25. minutě po né úplně jasném zákroku přišla penalta ve prospěch hostů. K balonu se postavil Uhlíř a nedal domácímu golmanovi šanci, 0:2. Domácí se přesto snažili do půlky alespoň snížit, ale nedařilo se.

Křižanov v druhém poločase ještě zvýšil vedení

Do druhé půlky domácí naskočili š přesvědčením, že s výsledkem něco udělají. Byli více na balonu, tvořili hru, vytvářeli si slibné šance, ale ne a ne tam něco spadnout. Když už to opravdu vypadalo na gól, hosté dvakrát vyráželi až z brankové čáry. Domácím prostě nebylo přáno a tak se dalo čekat, že hosté budou útočit spíše z brejků a to se také stalo. V 68. minutě po brejku se štěstím vstřelil třetí gól hostů Bojda a dá se říct rozhodl o utkání. Pro domácí to byla opravdu rána, přesto že ještě zápas nevypustili, moc dobře věděli, že dneska i kdyby se snažili sebe víc, gól prostě nedají. Byla to krutá porážka, ale terén hřiště domácím absolutně nevyhovoval a fotbal se hraje na góly, které dávali hosté. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Byla to krutá porážka, ale terén hřiště domácím absolutně nevyhovoval a fotbal se hraje na góly, které dávali hosté.

SK FC Křižanov
Martin Petr: Měli jsme výborný vstup do utkání, kdy po 25. vteřinách rozehrál Kaštan rychlý aut na Dana Uhlíře, který zkušeně prostřelil Dupala. Tato situace nám prospěla a tým se sklidnil. Vše dirigoval výborně hrající Uhlíř, který si v 25.minutě došel pro penaltu a poté ji i proměnil. Radostín hrozil z dlouhých balonů křížem a uniky po lajně, naštěstí jim nevycházela finální fáze. Do poločasu jsme mohli zápas rozhodnout,ale Pavel Kaštan dvakrát naprosto sám před gólmanem selhal. Čekali jsme,že ve druhé půli zvýší Radostín tempo, což se také stalo. Obrana, v čele s Burianem, hrála výborně a měla i potřebný kus štěstí, když jsme balon dvakrát vykopávali z brankové čáry. Pojištění na 3:0 zajistil Pepa Bojda po akci s Matějem Těšíkem. Mezitím jsme ještě stihli neproměnit tři gólové šance. Naše výhra byla zasloužená.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , J. Večeřa [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] - J. Kozel [-] , L. Kozel [-] , D. Hrbek [-] (74. D. Krča [-] ) , D. Toman [-] - P. Císař [-] (74. L. Dvořák [-] ) , R. Večeřa [-] (46. J. Juda [-] ) -

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Stupka [-] , J. Milota [-] , J. Uhlíř [-] (83. M. Král [-] ) , A. Burian [-] - M. Petr [-] , P. Kaštan [-] , D. Uhlíř [-] , P. Bajer [-] - R. Navrátil [-] (51. J. Bojda [-] ) , M. Těšík [-] -

ŽK: 19. D. Hrbek - 39. M. Těšík , 64. A. Burian , 65. D. Uhlíř .
Hráči zápasu: D. Uhlíř .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BULA Nikola - MACH ING. Josef, HOMOLA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.