0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřické Béčko po výhře v Bobrové potvrdilo vedení v tabulce


Branky


0

Béčko Bystřice vyhrálo v Bobrové a na čele tabulky má dvoubodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice vstřelila rychlý gól

V Bobrové se ve 12. kole okresního přeboru hrálo za velmi studeného a sychravého počasí, ale na velmi dobře připraveném hřišti. Utkání s lídrem začalo pro domácí trochu nešťastně. Obránci proklouzl pod nohou míč a David Čech si s nastalou situací poradil. Domácí to opařilo a hosté mohli vedení navýšit, jednou se ale mával ofsajd, podruhé skvěle zakročil golman. Domácí se pak začli osmělovat, tlačili se do zakončení, ale pár nadějných situací zůstalo bez odezvy. V závěru ještě hosté neproměnili brejkovou situaci.

Kadlec potvrdil výhru v závěru

Na začátku druhé půle mohlo být vyrovnáno, ale Jirka Svoboda prováhal ideální moment, následnou dorážku Michala Hájka zastavil obránce v bráně. Hrálo se dál více na polovině hostů, ale to odolávali a do nějaké vyložené šance domácí nepustili.  Až v závěru při snaze domácích o vyrovnání utekl z vlastní půlky Radim Kadlec a dal výsledku konečnou podobu. Domácí Bobrová se tak v tabulce okresního přeboru nachází na osmé příčce a na vedoucí rezervu Bystřice ztrácí sedm bodů. Příští kolo zajíždí Bobrová do Borů, kterým se na podzim nedaří a jsou až dvanácté. Rezerva Bystřice se představí domácím fanouškům a její soupeř z Radostína, který je na pátém místě tabulky je naopak překvapením podzimní části soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Nesehráli jsme špatné utkání, poslední dobou se nám ale nedaří dávat góly."

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Vítězstvím jsme potvrdili vedoucí místo v tabulce, takže můžeme být spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Svoboda [-] , P. Laštovička [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] (74. I. Roháček [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , M. Mašek [-] (84. R. Kratochvíl [-] ) , L. Křepela [-] , K. Flídr [-] , J. Stupka [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - J. Smolík [-] , D. Zítka [-] , M. Svoboda [-] , P. Karásek [-] , R. Kadlec [-] (87. P. Tomášek [-] ) , T. Samek [-] (81. M. Straka [-] ) , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] , J. Svoboda [-] , M. Šponar [-]

ŽK: 30. K. Flídr .
Hráči zápasu: D. Čech , R. Kadlec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - SKRYJA Stanislav, SMAŽIL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.