Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřický uragán v prvním poločase rozhodl zápas


Branky


0

Vše podstatné se událo v Bystřici v prvním poločase. Druhé dějství se již jen dohrávalo z povinnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice předvedla v první půli gólový brankostroj

V utkání pátého kola okresního přeboru se utkaly týmy domácí rezervy Bystřice a Křoví, které hrálo v minulé sezóně krajskou I. B třídu. Po úvodních třech zápasech se oba celky nacházely v úplně odlišných situacích. Rezerva Bystřice atakovala špici tabulky, hostující Křoví naopak nezískalo ani bod a uzavíralo tabulku okresního přeboru. Utkání bylo sehráno netradičně na náhradním hřišti, protože hlavní hřiště nebylo možné skrz vydatný noční déšť na utkání řádně nachystat. To ale vůbec nevadilo domácímu týmu, který měl celé utkání naprosto ve svojí režii. Od úvodní minuty hosty zatlačil na jejich polovině a do poločasu si vypracoval dostačující brankový náskok, který dokázal udržet až do závěrečného hvizdu. Padrtka, Čech a Sklenář řídili po celé utkání ofenzivní snahy domácích a proto se mohli domácí do poločasu radovat z osmi zásahů.

Druhý poločas skončil nerozhodně

Druhý poločas se hrál ve volnějším tempu, kdy padlo po jedné brance na obou stranách a utkání tak skončilo zcela zaslouženě výhrou domácích v poměru 9:2. Po tomto odehraném kole se tak domácí prostříleli do čela tabulky, kde jsou na tom o skóre lépe jak Bobrová. Křoví zůstalo přikováno na posledním místě tabulky. V dalším kole je čekají v domácím prostředí Bory a Křoví si bude chtít zajisté poprvé užít pocit vítězství. Bystřičtí se utkají na hřišti Počítek, které zajisté chtěly také lépe odstartovat do tohoto ročníku.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka:

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Domácí byli od úvodní minuty zcela lepším soupeřem a o své výhře rozhodli již v prvním poločase, druhý poločas se již hrál ve volnějším tempu a tak utkání skončilo zaslouženou výhrou domácích. Nejlepší soupeř se kterým jsme prozatím v okresní přeboru hráli a tak gratuluji kolegovi Jirkovi Dejnožkovi k dnešním třem bodům. Pokud si svoji výkonnost a střelecký apetit domácí udrží po celou sezónu, mohli by být žhavým kandidátem na postup zpět do 1. B třídy.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Dobiáš [-] (75. P. Tomášek [-] ) , T. Padrtka [-] (46. R. Špatka [-] ) , V. Svoboda [-] , D. Zítka [-] , P. Karásek [-] , J. Svoboda [-] (46. R. Kadlec [-] ) , Z. Sklenář [-] (62. R. Horák [-] ) , D. Čech [-] , J. Smolík [-] , J. Chocholáč [-] (46. M. Svoboda [-] )

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - D. Karásek [-] , J. Kašpar [-] (62. R. Pelka [-] ) , M. Polonec [-] , L. Němec [-] , M. Němec [-] , M. Šustáček [-] , P. Popek [-] (66. L. Koudelka [-] ) , R. Roštinský [-] (31. J. Ráboň [-] ) , M. Kalina [-] , Z. Sára [-]

ŽK: 29. L. Němec .
Hráči zápasu: D. Čech , T. Padrtka , Z. Sklenář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - SVOBODA Vlastimil (N), DUFEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.