1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovice zamíchaly kartami


Branky


0

Pod Osuli přijel do kopce Husinec a hrál se zápas, který nabídl vynikající souboj. Domácí rozhodli brankou v závěru prvního dějství a hosté, byť se snažili, na body nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný souboj

Vitějovice a Husinec - to je vždy souboj dvou týmů kousek od sebe po hlavní silnici a pokaždé nabízí výborný boj. V nedělním podvečeru tomu nebylo jinak. Druhý šlágr kola se vydařil. Souboj, který nabídl emoce, byl tvrdý, ale slušný. Přinesl i pěkné drama. To vše v jednom zápase, kdy oba soupeři hráli kombinační fotbal. Nedobývaly se obrany, ale hrál se fotbal se vším všudy. Oba soupeři se velmi dobře znají a na branku se čekalo až do 44. minuty, vsítil ji Ladislav Královský do branky hostí a šlo se do kabin.

Domácí tři body vydřeli

Ve druhém poločase se hrál stejný fotbal. Hosté zvýšili úsilí, domácí zase hráli zodpovědně odzadu. Ne nebyl to žádný zanďour, ale aktivní obrana se snahou o brejky, která narušovala Husineckou ofenzivu. Fotbal to byl parádní a připomínal spíš honbu na krále šachovnice. Urputný fotbal se vším se všudy. Domácí dřou i proto, že i Husinečtí bojují, jak se patří a chtějí tři body. Zápas graduje. Byť již branka nepadla, hrál se ve Vitějovicích výborný zápas, který zamíchal přeborem.



Sestavy


TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - R. Černý [-] (92. J. Sluka [-] ) , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , J. Kovář [-] , L. Královský [-] (88. J. Mareš [-] ) , P. Novák [-] , M. Mráz [-] , J. Doubek [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - R. Kneifl [-] , R. Tichý [-] , L. Daněk [-] , J. Maroušek [-] , J. Maryška [-] , L. Novotný [-] , M. Wágner [-] , M. Zelený [-] , K. Penzenstadler [-] (84. E. Rauscher [-] ) , I. Štangret [-]

ŽK: 63. R. Černý , 80. M. Raušer , 92. R. Doubek - 58. M. Zelený , 68. M. Wágner , 78. V. Brishten , 87. M. Tolnaj .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - VLČEK Jan (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.