Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 14:30

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ozdobou víkendu byl duel Lhenic se Záblatím


0

Ve Ktiši, kde rezerva domácích hraje své zápasy, se hrál duel hodný šlágru víkendu. Zajímavý duel plný zvratů! Mrkvička ukázal, proč vede střeleckou tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný fotbal a tři branky

Očekával se vynikající fotbal a ten přišel. Ve Ktiši, se utkaly dva týmy, které před minulou sezónou spolu sehrály ty nejlepší zápasy přeboru. V sobotu to byl duel, který lze nazvat ozdobou kola. Oba celky hrály od začátku aktivně a nic si nedarovaly. Domácí i hosté kombinační hrou s mnoha šancemi ukázali, proč se chodí na fotbal.

 

Miroslav Kolafa versus Jaroslav Mrkvička, tedy souboj kanonýrů. V tomto duelu to byl domácí Mrkvička, který již v sedmnácté minutě ukázal, proč na něj musí Záblatští dávat pozor, a poslal peckáře do vedení. Hosté se otřepali rychle a dál pokračovali ve své hře. To potvrdili již po dvou minutách a David Lachkovič vyrovnal. Záblatští získali optickou převahu a mají i šance a osm minut před poločasem jdou Kvasničkou do vedení. Poločas se tedy dohrává v režii Záblatských.

Gradace a obrat

Hraje se dál vynikající utkání. Lheničtí dřou a to se divákům líbí. V sedmdesáté minutě se dostává do šance Michal Sedlák, je v koncovce nekompromisní a srovnává skóre. Utkání dostává nový náboj. Jak je v těchto soubojích zvykem, nikdo ze soupeřů nechce prohrát a oba chtějí tři body. To je parádní aktivum a utkání má vzestupnou tendenci.

 

Je to souboj, který dává vzpomínat na staré dobré časy a slušela by mu remíza. Domácí získali v závěru mírnou převahu, ale záblatští borci hrají stále svou kombinaci, ale gólman Suchý chytá perfektně a obrana dirigována kapitánem Prennerem hraje výtečně.

 

Blíží se závěr, hra je vyrovnaná. Lheničtí podniknou jeden z posledních útoků - vyráží vpřed a na konci akce je Jaroslav Mrkvička, který nejenže vsítil druhý gól v utkání, ale korunuje tím i svůj výborný výkon. Byl to souboj hodný týmů z čela tabulky. Boj o postup je tak zdramatizován, což je velmi doré pro další vývoj přeboru.



Sestavy


SK Lhenice B
R. Suchý [-] - P. Prenner st. [-] , P. Prenner [-] , V. Wimberský [-] , M. Sedlák [-] , R. Sura [-] , D. Kolář [-] , D. Lukač [-] , L. Burda [-] , J. Exner [-] , J. Mrkvička [-]

TJ Sokol Záblatí
M. Váša [-] - M. Janošťák [-] , A. Balica [-] , J. Hálek [-] , T. Had [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , V. Sova [-]

ŽK: 20. M. Sedlák - 20. A. Balica , 84. D. Lachkovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - LITVAN Jiří (N), SOVA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.