3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:30

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Záblatí vstoupil do druhé poloviny podzimu výhrou


Branky


0

Tradičně před nedělním obědem, tentokráte před svatováclavkou husičkou, si pozvali do Záblatí pod místní svatostánek hraničáře z Borových Lad. Hosté hrají na podzim ve výborné formě a jejich hra budila u domácích respekt. První poločas to byl vyrovnaný boj, ze kterého vyšli lépe domácí. V druhém dějství měli Záblatští optickou převahu, ale Borovoladští je donutili k vysokému nasazení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po patnácti minutách vedli a diváci čekali tradiční nálož, ta se tentokrát nekonala

Do Záblatí jeli hraničáři z Borových Lad s vědomím, že lídr je na svém hřišti u Blanice silný, a tak začali opatrně. Sokolové měli sice tlak, ale borovoladská obrana je pevná a za zády je výborný Jan Petráň. Na gól čekali domácí diváci tentokráte pro ně dlouhých patnáct minut a vsítil jej Míra Kolafa, superstřelec Sokola.

 

To bylo za poločas vše. Domácí diváci viděli, proč je borovoladský fotbal na podzim tak vysoko. Hosté hráli aktivně a využívali svých brejkových hráčů. Vytvořili si i šance, ale obrana sokolů je nejlepší v okrese a Váša chytá spolehlivě. Tím drželi záblatští hráči nejtěsnější vedení. Poločas o branku, to bylo skóre pro domácí diváky dost nečekané. Stejně jako pro jejich hráče.

Ve druhém poločase se hraje dál zajímavý fotbal, kdy domácí opticky mají vrch, ale hosté zlobí

Druhý poločas se domácí diváci těší, že jejich borci přidají nadstavbu, a hlavně dost branek. Borovoladští však i v této fázi hrají velmi dobře. Hosté, i když dostali již po sedmi minutách od Miroslava Kolafy branku, drží sokoly na uzdě jako sovy z jejich známého sovince. Hraničář stále zlobí brejky a domácí kombinace je rušena již v zárodku. Tomáš Had, i David Lachkovič zásobují Miroslava Kolafu a Janošťáka, ale dlouho nic nepřichází.

 

Hosté drží záblatské na dostřel. Kolafa dostává osobního strážce a moc prostoru již nemá. Hosté zase měli šance Hovorkou a Ryplem, ale ani oni se neprosadili. Václav Hovorka je udržen a po dlouhé době nedává gól.  Je to pohledný zápas, který je ozdobou kola. V Záblatí je tradiční i to, že když to nejde z útoku, bere to na sebe obránce Jiří Růžička, a ani tento zápas nebyl jiný.

 

Již zmíněný bek v 76. minutě vsítil gól a vysvobodil domácí z nervozity. Hosté se nevzdali a pokračují dál v solidním utkání. Výsledek je pro domácí sice jasný, ale i přes prohru mohou být borovoladští spokojeni, neboť jsou první, kteří domácí přinutili hrát na doraz i doma.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko, stálý spolupracovník a hráč Hraničáře: Věděli jsme, že na Záblatí bude platit důraz, nasazení a bojovnost - s tím jsme sem jeli. Záblatští si mysleli, že je nebudeme trápit, a přepočítali se. Počáteční podcenění jsme využili a prakticky jsme s nimi odehráli dobrý zápas. Výsledek je pro nás dobrý, hlavně jsme jim nedali nic zadarmo. Jsem rád, že pokračujeme v dobré hře a i na hřišti lídra jsme to potvrdili.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
M. Váša [-] - M. Janošťák [-] , T. Had [-] , J. Hálek [-] , J. Růžička [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , M. Kolafa [-] , V. Sova [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - L. Lebeda [-] , V. Hovorka [-] , M. Rypl [-] , M. Dvořák [-] , P. Krnák [-] , M. Smatana [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , M. Horejš [-]

ŽK: 72. M. Rypl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - TOMEK Martin (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.