Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinečtí dali zapomenout na minulé kolo a doma nasázéli bůra Nebahovským


0

Na dolním toku Blanice si Husinečtí chtěli udobřit diváky po nečekané prohře v Netolicích. Začali svižně a celý zápas měli pod kontrolou. Pod přehradou na Blanici nenechali nic náhodě a hosty vyprovodili pěti zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v páté minutě začali Slavojové střelbu, kterou byli Nebahovští zaskočeni a z tlaku se nedostali do konce utkání

Domácí tým nechal v minulém kole utrhnout Záblatí v čele tabulky, když v Netolicích se jim nezadařilo. Již v páté minutě jdou do vedení Kneiflem a začíná jejich typická hra. To bylo to, co domácí chtěli, rychle jít do vedení a být v pohodě. To se jim dařilo a vytvářeli si i šance, jenže hosté nehrají špatně a po prvním gólu se víc zatáhli a začali hrozit nebezpečnými brejky. Hra se opticky vyrovnala a domácí se trápili v koncovce.

 

Marcel Zelený ani Předota nepřekonali mladého Radka Medřického v brance Nebahov. Hosté na tom byli podobně, Matyáš Rosa, Penzenstadler, ani Jiří Mráz nedali, a tak to bylo dlouho o branku. Po půlhodině hry domácí přeci jen vytěží branku jistoty, kterou vsítil Marcel Zelený. Tím se domácí uklidnili, dostali zápas pod kontrolu a poločas dohrávají v klidu.

Druhý poločas byl již v režii Slavoje, který přidal další branky

Husinečtí jsou stále v převaze a prakticky od začátku druhého poločasu nepouští hosty k velkým šancím. Hosté se snaží, ale domácí jsou tentokrát soustředění a po deseti minutách této části hry Kolář zvyšuje na tříbrankový rozdíl, prakticky bylo po zápase. Slavoj získal kontrolu nad utkáním a v pohodě přidává další góly ještě v závěru - nejdříve v 76. minutě Předotou a v 81. minutě Penzestadlerem a hosté končí s bůrem na kontě. Domácí se zvedli a věřme, že zůstávají stále v hře v bojích o postup do B třídy.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - R. Kneifl [-] , R. Tichý [-] , M. Kolafa [-] , J. Maroušek [-] , J. Maryška [-] , L. Novotný [-] , M. Wágner [-] , M. Zelený [-] , K. Penzenstadler [-] , I. Štangret [-]

FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] , D. Rosa [-] , K. Starý [-] , F. Špán [-] - S. Sitter [-] , P. Rosa [-] , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] - M. Rosa [-]

ŽK: 89. M. Zelený .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HÁŠA Richard - MAJER Pavel (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.