4:3
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 13:30

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace! Frymburk porazil Kájov 4:3


Branky


1. V. Liebl , 18. S. Budík , 31. V. Liebl , 85. V. Liebl - 48. O. Maršál , 67. L. Mašek , 70. L. Mašek (p.)
16

Zápas měl jednoznačného favorita, a to hosty z Kájova. Frymburští však poslali do utkání několik pendlů z A týmu, a to bylo hned znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po půl hodině už 3:0!

Domácí už šli totiž v první minutě do vedení, když centr z pravé strany našel volného Tichovského, jehož střelu dorazil za Galkova Záda Václav Liebl 1:0. Hosté mohli brzy vyrovnat, když Igor Didkivský obešel frymburského brankáře, avšak centr před prázdnou bránu nikoho v barvách Kájova nenašel. A tak v 18. minutě skórovali opět domácí. Špatný odkop Galka si našel domácí záložník, který si míč rychle prostrčil a následně Stanislav Budík vstřelil do prázdné brány druhý gól Frymburku – 2:0. Poločasový propadák Kájova dokonal minutu po půl hodině hry Václav Liebl, který opět využil špatného odkopu Galka, udělal mu kličku a do prázdné brány pohodlně zvýšil na 3:0.

Kájov srovnal, Liebl však zkompletoval hattrick a vystřelil Frymburku tři body

Druhý poločas byl ale úplně o ničem jiném, Kájovu se totiž podařilo vyrovnat! Ale postupně. Ve 48. minutě se dočkali hosté snížení, když rychlý únik zakončoval pumelicí k tyči Ondřej Maršál – 3:1. V sedmašedesáté minutě pak zahrávali hosté dlouhý aut, který našel volného Čabelu, jenž posunul před prázdnou bránu Lubomíru Maškovi a bylo to už jen o gól – 3:2! Tři minuty nato byl Mašek faulován ve vápně a sám prohřešek potrestal vyrovnávací brankou – 3:3. Psychika byla rázem na straně Kájova a ten byl blízko dokonání obratu. Bohužel pro hosty se však nestalo, i přes samostatný únik Andreje Didkivského, dorážku Čabely či bomby Lippla.  A tak přišel trest v podobě vítězného gólu Václava Liebla, který v 85. minutě dokonal po trestném kopu Fatury hattrick a strhl vítězství na stranu Frymburku – 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
Vlastimil Mertl, trenér: Pochválil bych celý tým za to, že se sešli a hlavně za výborný kolektivní výkon. Z jednotlivců bych vyzdvihl Pavlíka, který tentokrát góly připravoval a pak brankáře Malinu, který zachytal velice dobře a útočníkům Kájova byl v zápase velkou překážkou. Za stavu 3:3 zlikvidoval dvě velké šance a tím se hodně zasloužil o naší výhru.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: I když jsme po poločase utkání vyrovnali, přesto byl soupeř šťastnější. Za předvedenou hru jsme si nějaký bod zasloužili.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
P. Tichovský [-] - O. Salzer [-] , M. Pompe [-] , V. Liebl [-] , T. Pavlík [-] , V. Tomka [-] , D. Antl [-] , F. Malina [-] , M. Neumann [-] , T. Kaňa [-] , F. Fatura [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - J. Čer [-] , J. Baláž [-] , P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] - L. Mašek [-] , J. Lippl [-] , D. Čábela [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 59. A. Didkivský .
Hráči zápasu: F. Malina , T. Pavlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reitinger Jiří - MICÁK Josef (N), SVOBODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Radek Bauer
Tip experta: výhra hostů

Kájov to nebude mít vůbec lehké, ale nakonec vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kájov vyhraje bez větších obtíží.

Tip: výhra hostů