F. Zimek 18.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá udolala poslední Velešín, ten tak vyšel opět naprázdno


Branky


18. F. Zimek - 24. L. Balogh , 72. O. Hotový
0

Velešín se ne a ne dočkat bodového přírůstku, proti Plané měl přitom výborně našlápnuto, když se dostal do vedení...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Do utkání vstoupili domácí dobře, v 8. a 11. minutě šance dali ještě vedle hostující branky, ale v 18. minutě po průniku F.Zimka do vápna a jeho prudké nahrávky před branku si hostující obránce před dobíhajícím S.Šálkem srazil míč do vlastní sítě - 1:0.

 

Ve 20.  minutě mohli Velešínští zvýšit vedení na 2:0, ale hlavička T.Pomijeho po zahraném rohu šla těsně vedle.  Velešín nekoncentrovanost ve 24. minutě na půlce stála vyrovnání, šikovný T. Řehoř dal dlouhý centr za obranu, kam si naběhl rychlonohý L.Balogh a po přehození brankáře vyrovnal na 1:1.

 

 

Ve 32. minutě utekl hostující obraně J.Mikeš, ale ve vápně otálel se zakončením, až ho dobíhající obránce rozhodil a míč si ukopl za brankovou čáru. Následně ve 33. minutě se na hranici šestnáctky uvolnil J.Falc, ale jeho střelu brankář hostí J.Hotový vyrazil do břevna a následně na roh. Ve 44. minutě se opět J.Falc probil z leva po brankové čáře až k brance, ale místo přihrávky před branku mířil pouze do boční sítě.

Dvojčata Hotových hrála důležitý part

V 52. minutě opět utekl hostující obraně J .Mikeš, ale na hranici šestnáctky si šlápl na míč a bylo po gólovce. Toto bylo z domácí strany na dlouho všechno, hru převzali hosté z Plané. V 72. minutě se ke střele dostal hostující dirigent hry T.Řehoř, ale jeho projektil mířící do šibenice bravurní robinzonádou vyrazil brankář V.Ottenschläger na roh.

 

 

Při vší velešínské smůle domácí ihned z rozehraného rohu z trmy vrmy před brankou dostali gól od O.Hotového na 1:2 a tímto skóre se také celky rozešly. Velešín tak padl už desetkrát v řadě.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "Jak hodnotit tento zápas, těžko, měli jsme proměnit šance a vyhrát. Tentokrát bylo na vítězství, to mi nikdo nevymluví. Druhý poločas byl z velešínské strany slabší, ale nakonec mohli v 92. minutě alespoň vyrovnat. Po průniku F.Zimka do vápna hostí, byl brankářem při vzájemné srážce podražen, ale k mému překvapení to rozhodčí posoudil obráceně. Tím pro nás zápas s příchutí pelyňku skončil. "

SK Planá
Jan Pintér (kapitán): "Do Velešína jsme jeli vyhrát a to se nám také podařilo. Z výsledku máme radost a jsme za něj rádi. Ty utkání, kdy od Vás každý očekává výhru jsou absolutně nejtěžší! Vzhledem k posledním výsledkům Velešína jsme věděli, že nás nebude čekat nic lehkého, a to se také potvrdilo. Dali jsme si smolně vlastní gól a museli dotahovat, což se nám ve 30. minutě povedlo Baloghem po rychle rozehrané standardce Řehořem. Míč jsme měli po celý zápas častěji na svých kopačkách a měli určitou územní převahu, kterou se nám po rohu podařilo zúročit Ondrou Hotovým. Udělali jsme nějaké změny v sestavě a něco se povedlo míň, něco víc. Utkání rozhodl Ondra Hotový, který byl na pravé straně celkem vidět a hrál dobře! V bráně nás podržel jeho brácha Kuba! Takže od nás nejlepší dvojčata (úsměv)."



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - J. Trestr [-] , J. Mikeš [-] , M. Kysela [-] (79. T. Čulík [-] ) , J. Falc [-] , S. Šálek [-] , F. Zimek [-] , J. Severa [-] , V. Biňovský [-] , T. Pomije [-] , J. Šváb [-] (48. L. Vránek [-] )

SK Planá
J. Hotový [-] - L. Kitzler [-] , T. Řehoř [-] , L. Balogh [-] (85. M. Svobodný [-] ) , J. Pintér [-] , J. Szabó [-] (73. P. Vobořil [-] ) , J. Carda [-] , M. Píchal [-] (48. T. Plojhar [-] ) , J. Stegbauer [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-]

ŽK: 59. J. Falc - 50. L. Balogh , 53. J. Pintér , 88. M. Beran .
Hráči zápasu: O. Hotový , J. Hotový .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - KŘÍŽ Karel, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.