1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter doma poprvé ztratil, naopak Smolivec veze první venkovní body


Branky


0

Před vstupem do tohoto utkání se mohl domácí celek pyšnit výbornou domácí bilancí. Tři zápasy, tři výhry a skóre 11:3. Dobrou domácí formu chtěli Klášterští potvrdit i proti venku se trápícímu Smolivci, jenž venku zatím pouze prohrával. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Vstup do utkání měli lepší hostující borci, kteří drželi míč více na svých kopačkách. K žádnému vážnějšímu ohrožení branky to ale nevedlo. Postupem času se hra vyrovnala a domácí začali hrozit. Nejprve po kombinaci Ptáčka s Loukotou centroval domácí kapitán nebezepečně do vápna, kde si ale  míčem obrana poradila. I další nebezpečná situace přišla z kopačky Loukoty, opět šlo o centr ale ani tentokrát jeho nabídku nikdo nevyslyšel. Následovaly dvě šance REůžičky, v první ho bravurně vychytal Dražan v bráně, ve druhé ho zradilo zpracování. Hosté se také snažili ohrozit domácí branku, Větrověc ale příliš práce neměl. Aktivní Loukota připravil před poločasem ještě příležitost pro Bártu, který ale v dobré pozici netrefil zařízení. Tečku za prvním poločasem udělala šance Růžičky, který ovšem nechal opět pouze vyniknout Dražana. 

Druhý poločas

Domácí tým bohužel v úvodu druhé půle nenavázal na převahu z první půle a byli to tedy hosté ze Smolivce kdo v diktoval tempo hry. V 57. minutě taky přišel první gólový okamžik. Pavel Nachtman se hlavou opřel do balonu a nedal Větrovcovi šanci. Zaskočený Klášter poté zjednodušil přechod do útoku. Už se jim ale příliš nedařilo dostávat se do šancí. Hra se navíc začala více kouskovat. V 67. minutě mohl vyrovnat Sedláček, ale obrana na poslední chvíli jeho pokus zblokovala. Za pár minut mohli skórovat opět hosté. Strejcovo volný přímý kop ale rozezvonil pouze břevno. Velkou šanci měl na druhé straně také Suko, ale Dražan podržel svůj tým. Přesto se domácí nakonec vyrovnání dočkali. Marek Ptáček si stoupl k volnému přímému kopu a povedenou ranou konečně překonal Dražana. Nic víc už se v základní hrací době nestalo. 

Dražan potvrdil dobrý výkon

V penaltovém rozstřelu prvních pět sérií vítěze nepřineslo a tak o vítězi musela rozhodnout až 6 série, ve které potvrdil výbornou formu hostující brankář a vychytal Smolivci druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "S bodem spokojenost i vzhledem k průběhu utkání panovat nemůže. Měli jsme více šancí, především v první půli."

SK Starý Smolivec
TJ Starý Smolivec: "Přestože Starý Smolivec se řadil k papírově slabšímu týmu díky ne úplně vydařenému začátku sezóny a bohužel přijel na tento zápas pouze v 11členné sestavě, jednoznačně tímto utkáním dokázal svoji sílu a bojovnost. Velké uznání si v tomto zápase zaslouží brankář Karel Dražan svými skvělými výkony a také je nutné vyzdvihnout práci Františka Trhlíka, který s nadhledem vyrovnával síly s o generaci mladšími hráči! Pochvalu zaslouží ale každý hráč za odmakaný výkon!"



Sestavy


TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - V. Bárta [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] (67. M. Suko [-] ) , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , J. Růžička [-] (70. P. Velíšek [-] ) , T. Karela [-] , T. Vladař [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - K. Bouše [-] , P. Arnošt [-] , F. Růt [-] , F. Trhlík [-] , O. Strejc [-] , J. Strejc [-] , M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , P. Nachtman [-] , R. Brejcha [-]

ŽK: 60. Z. Větrovec , 72. L. Pelikán - 66. P. Arnošt , 72. K. Bouše , 75. O. Strejc , 76. J. Strejc .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Komanec Petr - LANGER Petro (N), RŮT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.