M. Hrkel 54.
O. Strejc 58.
M. Myslivec 66. (vl.)
3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO! Smolivec doma vyhrál podruhé v řadě a opět s nulou


Branky


54. M. Hrkel , 58. O. Strejc , 66. M. Myslivec (vl.)
0

Starý Smolivec se po špatných úvodních třech kolech nastartoval výhrou nad Merklínem v domácím prostředí. Hosté na první výhru stále čekají. Mají zatím pouze bod s Nepomukem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Hosté přijeli k zápasu s velmi mladým týmem, bohužel ale neměli nikoho na střídání. Od prvních minut se tak snažili hrát ze zajištěné obrany a pokusit se odvést bezbrankovou remízu. Jejich taktika byla celý první poločas plně funkční a domácí se k ničemu téměr vůbec nedostali. 

Prolomená defenzíva

Bylo jasné, že hosté nebudou na svém pojetí hry nic měnit a pokusí se zopakovat výborný výkon z první půle. To se dařilo, k zakončení ve vápně se domácí vůbec nedostávali. Zkusili to tak z větší vzdálenosti. Střela Mrtina Hrkela z 54. minuty už byla nad síly Jakuba Kanta v bráně a domácí se tak ujali vedení. Za čtyři minuty přišla druhá branka z kopačky Otomara Stejce. Hosté pak otevřeli hru a Smolivec se dostával více do zakončení. Koncovka ale vázla. V 66. minutě si hostující Myslivec srazil míč do vlastní sítě a stanovil tak skóre na konečných 3:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec
Starý Smolivec: "Hostující hráči z Chotěšova přijeli na venkovní zápas s taktikou defenzivního stylu hry, kterou se bohužel fotbalistům Smolivce přes veškerou snahu nepodařilo prolomit. Druhém poločase už se to podařilo prolomit, nicméně někteří hráči Smolivce by si mohli „drbat hlavu“ nad neproměněnými šancemi. Ale počítají se body a ty zůstaly doma!"




Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - K. Bouše [-] (73. J. Šíma [-] ) , O. Strejc [-] , M. Hrkel [-] , J. Tupý [-] , F. Trhlík [-] , P. Arnošt [-] , P. Nachtman [-] , J. Spour [-] (30. F. Růt [-] ) , R. Brejcha [-] , P. Panýrek [-]

TJ Chotěšov B
J. Kanta [-] - M. Pešek [-] , P. Milička [-] - J. Šefl [-] , M. Suk [-] , T. Veselý [-] , L. Peprný [-] , M. Myslivec [-] - L. Vebr [-] - A. Kavka [-] , V. Patera [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křen Jiří - RŮT Jiří (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.