1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk senzačně obral Blovice a posunul se tabulkou


Branky


1

Jen dva body po úvodních čtyřech kolech byl velice nelichotivý výsledek, se kterým chtěli domácí borci něco udělat. Soupeř byl ale více než kvalitní. Čerstvě postoupivší Blovice totiž hrají výborný fotbal a krom zaváhání proti Kasejovicím jsou zatím suverénní. Nepomuk se ale na utkání konečně sešel a hosty zaskočil.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Úvod zápasu se nesl v duhcu vyrovnané hry především ve středu pole. Postupem času ale začali favorité z Blovic přebírat iniciativu. Ještě do půle musel Wallenfels předvést několik povedených zákroků. Na druhé straně mohl skórovat David Šmíd, ale nabídnutou šanci zahodil. První poločas tak branku nepřinesl. 

Velká šance v závěru

V druhém poločas byl míč více na kopačkách hostů, čemuž odpovídal i větší počet šancí. Domácí branka ale byla zakletá. Poslat domác do senzačního vedení mohl kapitán Míra Švec, ale jeho hlavička po rohu skončila těsně vedle. V posledních minutách bylo ještě velmi rušno. V 89. minutě postupoval blovický útočník sám na nepomuckého brankáře. V zakončení ale trefil jen tyč od které se míč odrazil k druhému útončíkovi, který netrefil prázdnou branku. Z následného brejku mohl udeřit Šmíd, ale v poslední chvíli si míč ukopl. 

Druhý bod zůstává doma

Neomylnost domácích střelců a výbrná forma Wallenfelse zapříčinila, že druhý bod nemohl opostit Nepomuk.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "V úvodu zápasu jsme se soupeři vyrovnali. Postupem času ale hosté měli více šancí. Nás ale výrazně podržel Wallenfels v bráně a nebo nemohoucnost hostů. Měli jsme také několik šancí, ale remízu bereme. Dva body jsou zlaté."




Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - O. Košán [-] (67. J. Junek [-] ) , M. Kepka [-] , D. Šmíd [-] , V. Švec [-] , V. Březák [-] , J. Vokurka [-] (83. J. Slach [-] ) , M. Baran [-] , J. Ticháček [-] , M. Švec [-] , A. Viktora [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - V. Houdek [-] (72. J. Diviš [-] ) , P. Žák [-] (83. R. Šabata [-] ) , M. Heřman [-] , J. Sýkora [-] , V. Davídek [-] , O. Laibl [-] (60. J. Veselovský [-] ) , M. Houdek [-] , M. Bláha [-] (77. M. Štětina [-] ) , V. Šeba [-] , K. Hajský [-]

ŽK: 4. P. Wallenfels , 44. M. Kepka , 90. J. Junek - 35. V. Houdek , 42. V. Šeba , 90. V. Davídek .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Ruda Daniel - VORÁČEK Tomáš (N), HEŘMAN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2017 19:42
Nepomucky to mají tak když nebudou mít lidi z áčka,tak jim nevěřím hosté vyhrají.