4:1
(1:0)
75. K. Lang
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany odehrály dobré utkání, všechny body ale zůstávají v Klášteře


Branky


40. T. Karela , 70. T. Loukota , 85. V. Bárta , 88. V. Bárta - 75. K. Lang
1

Klášter letos ukazuje, že jeho síla bude především v domácím prostředí. Potvrdit to chtěl i proti Dobřanům, které zatím na první venkovní bod čekají. Hosté hráli dobré utkání a dlouho domácím vzdorovali. Výsledek tak né zcela odpovídá obrazu hry.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka

Kdo čekal, že zápas bude od prvních minut patřit domácím byl asi velmi překvapen. Hosté rozhodně nepřijeli s poraženeckou náladou a dávali to Klášteru pořádně znát. Dvacet minut se tak hrálo bez větších šancí. Pak poprvé zahrozili domácí. Po Ptáčkově přihrávce se do zakončení dostal Karela, ale přestřelil. Po půlhodině hry měli výbornou šanci otevřít skóre hosté. Sudí odpískal v jejich prospěch pokutový kop. Domácí brankář Větrovec ovšem předvedl fantastivký zákrok a penaltu lapil. Šance se střídaly, další tak byli na řadě domácí. Kapitán Loukota ale branku netrefil. Přesto se fanoušci branky dočkali ještě v první půli. Akce po ose Kalabza- Ptáček- Dolák- Karela zakončil poslední jmenovaný úvodní brankou. Poločas díky otmu vyhrál Klášter 1:0. 

Bárta uklidnil domácí

Začátek druhé půle byl podobný té první. Šancí příliš nebylo a hrálo se především ve středu pole. V 70. minutě se postavil k přímému kopu Loukota a nádhernou ranou poslal domácí do dvoubrankového vedení. Dobřany to ale neodradilo od aktivity a za pět minut se dočkali snížení. Postaral se o něj Lang. Poslední minuty tak byli velice nervózní. Klášter navíc zahodil tři dobré šance. Nejprve Pelikán netrefil branku. Následně na brankáři ztroskotal jak Karela tak i Loukota. Klid na kopačky dodal až v 85. minutě střídající Bárta. Tentýž hráč ještě minutu před koncem zvýšil na 4:1 a tím stanovil finální podobu skóre. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "S výkonem spokojenost příliš nepanuje, hosté odehráli dobré utkání. Naštěstí jsme byli produktivnější v koncovce a to rozhodlo. Tři body se počítají, ale výkon byl špatný."




Sestavy


TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , J. Růžička [-] (45. P. Velíšek [-] ) , T. Karela [-] (90. J. Lohynský [-] ) , P. Kalabza [-] (75. V. Bárta [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] , O. Sedláček [-] (45. T. Vladař [-] )

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - M. Bruha [-] , J. Čimera [-] , M. Gleissner [-] , V. Bouček [-] , M. Skřivan [-] - M. Brožík [-] , P. Smetana [-] , P. Trdlička [-] , L. Strejc [-] (16. K. Lang [-] ) - J. Schovánek [-]

ŽK: 65. P. Kalabza , 65. P. Velíšek , 68. T. Loukota , 70. V. Bárta - 44. P. Smetana , 65. K. Lang .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Němec Michal - MICHÁLEK Tomáš, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2017 19:36
Klašteru taky moc neveřím stejně jako Dobřanum tip bych remizu.