4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice slaví první výhru, Klášter se ale cítí poškozen


Branky


32. J. Veselovský , 42. O. Sedláček (vl.) , 69. O. Laibl (p.) , 90. R. Šabata - 6. T. Loukota , 44. T. Loukota
0

Blovice vstupovaly do sezóny, podle mnohých, jaký černý kůň soutěže. Přesto první zápas nezvládly a prohrály. Jejich soupeř pro druhé kolo naopak v prvním zápase zahrál výborně a vcelku jasně přehrál Radkovice. Dal se tak nyní očekávat vypjatý a zajímavý zápas, což se svým způsobem i vyplnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Úvod zápasu skvěle vyšel hostům, kteří se mohlo radovat už po šesti minutách. Přímý kop si vzal na starost kapitán Tomáš Loukota a překonal Šabatu. Následovalo několik nadějných šancí na obou stranách. Za hosty se v ní objevil Ptáček, který po přihrávce z prvé strany přestřelil branku. Pak už následovalo vyrovnání o které se postaral Jan Veselovský. Pomalu se blížil konec první půle a nevypadalo to, že by se skóre ještě mělo měnit. Nakonec to ale přišlo. V 42. minutě se stal smolařem okamžiku Ondřej Sedláček, který tečoval míč do vlastní sítě. Ani to ale nebylo uz prvního dějství vše. V 44. minutě si k přímáku opět stoupl Loukota a i tentokrát na Šabatu vyzrál. 

Sporné okamžiky

Druhý poločas pokračoval více méně stejně jako první. Vyrovnaný fotbal bez výraznějších šancí. Párkrát zahrozili domácí, za hosty zahrozil Suko. V 69. minutě přišel první sporný moment. Po kontaktu brankáře s útočníkem sudí nařídil pokutový kop a hostujícího brankáře vyloučil. Nařízenou penaltu proměnil Ondřej Laibl a poslal Blovice do vedení. Za šest minut přišla další rána pro hosty. Druhou žlutou uviděl Ondřej Sedláček a Klášter tak dohrával v devíti. Dlouho se držel, nakonec ale přišla čvrtá branka z kopačky Radka Šabaty, která stanovila skóre na konečných 4:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
TJ Sokol Blovice: V týmu nefunguje stálý informátor.

TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Šedesát minut se hrál dobrý, vyrovnaný fotbal, pak ale zaúřadoval rozhodčí a bylo po zápase. Bohužel musím říct, že rozhodčí zápas nezvládl. Za mě to bylo neskutečný divadlo.! Kluky bych ale za výkon pochválil."



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Bláha [-] (68. K. Hajský [-] ) , O. Laibl [-] , J. Veselovský [-] , V. Houdek [-] , P. Žák [-] (84. J. Stegmuller [-] ) , M. Štětina [-] (76. R. Šabata [-] ) , J. Diviš [-] (58. J. Sýkora [-] ) , V. Davídek [-] , V. Šeba [-] , M. Houdek [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (70. Z. Větrovec [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , T. Vladař [-] , P. Kalabza [-] , M. Dolák [-] , O. Sedláček [-]

ŽK: 54. J. Diviš , 63. V. Šeba , 79. P. Žák - 11. O. Sedláček , 22. M. Karlík , 59. M. Dolák , 75. T. Loukota . ČK: 69. V. Bárta , 75. O. Sedláček .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: Ruda Daniel - HUDÁK Ján (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.