0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclovu stačil na výhře v Boru jediný gól


Branky


0

Fotbalisté Boru si před týdnem odvezli pětigólový výprask z trávníku vedoucího Staňkova a v 11. kole nestačili pro změnu na domácím hřišti na druhý Meclov. Tentokrát se ale jednalo o poměrně vyrovnané utkání, které rozhodl jediný gól. Ten vstřelil ve 32. minutě hostující Čižikov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase se trefil jen Čižikov

Fotbalisté Meclova za sebou měli sedmizápasovou vítěznou šňůru, kterou chtěli na hřišti Boru ještě prodloužit. Domácí celek ze druhé poloviny tabulky si ale chtěl napravit reputaci po vysoké porážce ve Staňkově z minulého týdne.

 

Od začátku se hrálo ve vysokém tempu a obraz hry byl poměrně vyrovnaný. Domácí hráli hodně bojovně, čemuž se Meclovští byli nuceni přizpůsobit a tak byla k vidění i řada ostrých osobních soubojů. Přesto si byly oba celky schopny vytvořit i několik gólových příležitostí. Zatímco domácí ale žádnou z nich neproměnili, tak hosté se přeci jen jednou prosadili. Ve 32. minutě nahrál velmi dobře hrající Obdržálek míč Suchému, který z hranice šestnáctky z otočky vystřelil. Brankář Žalud míč vyrazil jen před sebe a dobíhající Jevgenij Čižikov už měl vcelku jednoduchou úlohu.

Meclov byl po přestávce lepší, uklidňující gól však hosté nepřidali ani z penalty

Po přestávce již byli aktivnější fotbalisté Meclova. Ti už Bor na dostřel své svatyně nepouštěli a naopak sami hrozili. Své šance však zužitkovat nedokázali. Uklidňující trefu hosté nepřidali ani z pokutového kopu, který neproměnil Michal Nidl. Hráči Meclova se tak museli bát o výsledek až do konce, ovšem svému soupeři už nedopřáli ani větší závěrečný nápor a zaslouženě tak zvítězili 1:0.

 

Meclov zůstává v tabulce druhý pouze o skóre za vedoucím Staňkovem. Boru patří jedenáctá příčka.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz (trenér): „První poločas byl vyrovnaný. Šance byly na obou stranách. Oba týmy hrály i hodně důrazně, my jsme se jim v tom přizpůsobili. Po přestávce se už k ničemu nedostali, my je přehrávali a vytvořili si hodně šancí. Dokonce jsme neproměnili ani penaltu. Celý tým podal bojovný výkon, ale přeci jen bych vyzdvihl Milana Obdržálka.“



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - D. Jutka [-] , J. Pokorný [-] , T. Janků [-] , D. Štípek [-] , J. Blažek [-] , J. Stránský [-] , V. Hlaváč [-] (73. R. Dráždil [-] ) , J. Zeman [-] , M. Hocmann [-] , J. Maczko [-]

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Malík [-] , P. Vogeltanz [-] , V. Kafka [-] , M. Kubica [-] , J. Suchý [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] , J. Čižikov [-] , J. Beran [-] (75. A. Stodola [-] ) , R. Kopperberg [-]

ŽK: 47. T. Janků , 66. J. Stránský . ČK: 72. T. Janků .
Hráči zápasu: M. Obdržálek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - BURDA Jakub (N), ČERNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.