2:1
(2:0)
54. P. Houda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Meclov zvítězil posedmé v řadě, přesto přišel o pozici lídra tabulky


Branky


0

Fotbalisté Meclova potvrdili výbornou formu i v domácím duelu proti Dlouhému Újezdu. Ten udolali 2:1, když se jim vydařil především první poločas. Po přestávce hráli hosté po větru a dokázali této výhody využít ke snížení. Meclov i přes výhru paradoxně přišel o vedení v tabulce, o skóre ho přeskočil Staňkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství ovládli domácí

Fotbalisté Meclova před týdnem zvítězili na hřišti Staňkova, na jehož úkor se dokonce posunuli do čela tabulky. Potvrdit tyto tři body chtěli i v domácím zápase proti Dlouhému Újezdu. I ten ale patří ke kvalitním celkům 1.B třídy a tak se dal očekávat dobrý zápas.

 

Hrálo se za nepříznivého počasí, nicméně v první půli útočili domácí po větru a možná i díky této drobné výhodě byli jasně lepším týmem. Ze své převahy Meclovští vytěžili i dva góly. Ve 20. minutě otevřel skóre zápasu Milan Obdržálek a krátce před koncem poločasu se prosadil také Martin Kubica, tedy hráč, jenž rozhodl duel ve Staňkově. Vedení domácích mohlo být i vyšší, vždyť brankáře Dlouhého Újezdu Kopoloviče spasilo i břevno.

Sparta rychle snížila, domácí zachránila i tyč

Po změně stran hrál vítr do karet pro změnu Dlouhému Újezdu. Hostům navíc hodně pomohl i kontaktní gól, který v 54. minutě zaznamenal Petr Houda. Od té chvíle byla Sparta aktivnější a mohla i srovnat. Střela hostujícího fotbalisty však skončila jen na brankové konstrukci. Tyč pak podruhé v utkání zazvonila i za hostujícím gólmanem. V závěru pak Meclovu zachránil tři body brankář Regenda, který zmařil poslední příležitost soupeře rychlým vyběhnutím.

 

Meclov i přes výhru vedení v tabulce neudržel. Na první místo se vrátil Staňkov, který disponuje lepším skóre. Dlouhý Újezd je po porážce pátý.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Tomáš Černý (vedoucí mužstva): „Zápas umocnil silný vítr. V prvním poločase jsme hráli po větru, měli jsme převahu a vedli 2:0. Ve druhé půli vítr zase pomáhal hostujícímu týmu, který byl aktivnější a podařilo se mu i snížit. Na druhou stranu i my jsme mohli ještě zvýšit, dokonce jsme nastřelili tyč. V závěru nás pak podržel brankář Regenda, který zabránil vyrovnání. Z naší strany to byl týmový výkon.“




Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - P. Vogeltanz [-] , J. Suchý [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] , J. Malík [-] , M. Kubica [-] , R. Kopperberg [-] , V. Kafka [-] , J. Čižikov [-] , J. Beran [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - T. Bizoň [-] , L. Gitta [-] , M. Gitta [-] , P. Houda [-] , M. Vrba [-] , V. Braun [-] , V. Zeman [-] , L. Zeman [-] , J. Švábek [-] , P. Földeši [-]

ŽK: 41. P. Vogeltanz , 60. M. Nidl , 83. M. Kubica - 22. M. Vrba , 28. L. Zeman . ČK: 90. L. Zeman .
Hráči zápasu: P. Vogeltanz , V. Kafka , J. Čižikov .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ježek Petr - KAUFNER Josef (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.