Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:00

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně otočila zápas s Chodovou Planou a ukončila sérii porážek!


Branky


0

Fotbalisté Kdyně, kteří ještě loni nastupovali o soutěž výše, se v dosavadním průběhu sezóny v 1.B třídě trápili. Po pěti porážkách v řadě se nacházeli na předposledním místě tabulky a ani úvod zápasu s Chodovou Planou nenasvědčoval, že by se na tom mělo něco změnit. Domácí totiž rychle prohrávali 0:2, ale poté se zvedli. Dokázali rychle snížit a čtyřgólovou kanonádou v závěrečné půlhodině skóre otočili až na 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlé dva góly Chodové Plané domácí odpověděli rychlým snížením

Kdyně byla zatím velkým zklamáním letošního ročníku soutěže. Od týmu, který sestoupil z 1.A třídy, se určitě čekalo více. Chodová Planá tak do vzájemného zápasu nastupovala v roli favorita, byť dorazila jen s dvanácti fotbalisty. Nejlepší střelec dosavadního průběhu sezóny, Pavel Chval, ale v sestavě nescházel.

 

Začátek utkání vyšel mnohem lépe hostujícímu týmu. Už v 6. minutě poslal Chodovou Planou do vedení Rudolf Ovčačík a o dalších šest minut později potrestal pasivní hru domácích Jindřich Pelán, který si navlékl kapitánskou pásku místo absentujícího stabilního kapitána Abramčuka. Hráči Kdyně působili hodně zaskočeným dojmem, ale naštěstí pro ně se jim rychle podařilo snížit, o což se na konci úvodní čtvrthodiny duelu postaral zkušený Karel Forst – 1:2. Od té chvíle se hra vyrovnala a až do konce poločasu se odehrávala v oboustranně poměrně opatrném duchu. Větší šance se tak do přestávky ani na jedné straně již neurodila.

Kdyně předvedla velký obrat

Do druhého poločasu nastoupila Kdyně mnohem aktivněji. Domácí zlepšili kombinaci a soupeři, který nemohl střídat a tudíž možná začal odcházet i fyzicky, dělali problémy v rozehrávce důrazným napadáním. Hosté tak až příliš snadno přicházeli o míče a to kdyňští fotbalisté začali trestat. Přesně po hodině hry se tak podruhé v utkání prosadil Karel Forst a bylo vyrovnáno. V 67. minutě pak definitivně dokonal obrat Tomáš Pergl - 3:2. Celek Chodové Plané už nenalezl síly k tomu, aby se ještě dokázal vrátit do utkání. Naopak, domácí hráli s chutí a do konce zápasu přidali ještě další dva zásahy. V 78. minutě tak zvýšil na rozdíl dvou gólů Michal Čára a již v nastavení pečetil skóre na konečných 5:2 Michal Džugan.

 

Kdyně tak i přes špatný vstup do utkání konečně zabrala a po pěti porážkách získala tři body. To v Chodové Plané budou chtít na tento zápas asi hodně rychle zapomenout.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš (hráč): „Začátek zápasu z naší strany nebyl vůbec povedený, dostali jsme hned na začátku dva góly. I když se nám podařilo rychle alespoň snížit, tak hra byla z obou stran celkem opatrná. Do druhé půle jsme vstoupili úplně jinak. Jako bychom byli jiný tým, dokázali jsme si parádně nahrát, výborně jsme bránili a hlavně makali a směrem dopředu jsme byli nebezpeční. Soupeř nám tři góly vlastně daroval hrubkami v rozehrávce v obraně a my jsme to dokázali potrestat. Soupeře jsme druhou půli už k ničemu nepustili a můžu říct, že jsme zaslouženě vyhráli.“




Sestavy


SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - Z. Kováč [-] , K. Forst [-] (81. J. Šup [-] ) , K. Knauer [-] , T. Pergl [-] , M. Janeček [-] , V. Trumpeš [-] (50. K. Kafka [-] ) , M. Džugan [-] , M. Čára [-] , M. Trumpeš [-] , D. Hula [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - J. Abramčuk [-] , J. Plecitý [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-] , D. Hanko [-] , P. Chval [-] , J. Sloup [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , R. Ovčačík [-]

ŽK: 69. D. Hula , 72. M. Janeček , 86. Z. Kováč - 68. P. Chval .
Hráči zápasu: K. Forst , M. Džugan .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimek Luboš - VELÍŠEK Jiří, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.