3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd sestřelil Postřekov třemi góly ve druhém poločase a je druhý!


Branky


53. V. Kulíř , 89. L. Gitta , 90. T. Bizoň
0

Fotbalisté Dlouhého Újezdu napravili týden staré zaváhání na půdě Horšovského Týnu a v domácím prostředí přehráli 3:0 Postřekov. Utkání však bylo dlouho otřevřené. Domácí Sparta se ujala vedení až v 53. minutě a uklidňujcí zásahy přidala až v samotném závěru. To už hosté hráli po vyloučení Němce o deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden z týmů své šance v prvním dějství nevyužil

Domácí Sparta před týdnem padla na penalty na hřišti předposledního Horšovského Týna a toto zaváhání tak toužila napravit. Sužovala ji však marodka a nastoupit tak muselo i několik hráčů z B-týmu.

 

V první půli se hrál poměrně vyrovnaný fotbal. Hosté sázeli na důraznou hru s dohráváním soubojů a po zaváhání obrany Dlouhého Újezdu si vytvořili i zajímavou příležitost, která však zůstala neproměněna. Podobně si vedli v koncovce také domácí a v úvodním dějství tak gól nepadl.

Domácí dali rychlý gól, pomohlo jim i vyloučení

Do druhého poločasu vstoupili domácí odhodlaně a už v 53. minutě sklízeli sladké ovoce. Důležitý první gól utkání vstřelil Vladislav Kulíř. Po hodině jim navíc pomohl svou nedisciplinovaností hráč Sokola Jan Němec, který se po přerušení hry jal zastávat svého gólmana a za vražení do soupeře putoval do šaten. V deseti hrající Postřekov si ještě dokázal vytvořit jednu zajímavou příležitost na vyrovnání, ale tu domácí přestáli. Fotbalisté Dlouhého Újezdu si dlouho nemohli být třemi body jisti. Uklidňující druhý zásah přidal až v 89. minutě z rychlého brejku Lucián Gitta a v nastavení ještě pečetil skóre na konečných 3:0 střídající Tomáš Bizoň.

 

Dlouhý Újezd se díky vítězství posunul v tabulce na druhé místo. Postřekov klesl na sedmou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Tomáš Kopolovič (brankář): „ Na zápas jsme se důkladně připravovali. Jelikož máme hodně zraněných, tak jsme doplnili tým i několik hráčů z B-týmu. První poločas byl vcelku vyrovnaný. Soupeře jsme pustili po naší chybě do jedné vážnější příležitosti. My také měli nějaké dobré šance, ze kterých se nám nepodařilo skórovat, ale nebláznili jsme a do druhého poločasu už vkročili v lepší pohodě. V kabině jsme si řekli, že to zlomíme a asi měli větší vůli než soupeř. Dali jsme rychlý gól a pak nám hodně pomohlo nesmyslné vyloučení soupeře za oplácení u vlastního gólmana. Ke konci zápasu jsme pak rozhodli dvěma rychlými brejky. Výsledek sice napovídá, že to bylo jednoznačné, ale šlo hlavně o ten první gól, který jsme dali, díky bohu, my. Chtěl bych poděkovat i klukům z B-týmu. Přišli nám pomoci na střídačku a v průběhu zápasu se i zapojili. Před týdnem jsme ztratili dva body v Horšovském Týnu, takže teď to bylo důležité vítězství. Doma potřebujeme vyhrávat.“




Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - V. Braun [-] , M. Havel [-] (70. T. Bizoň [-] ) , V. Zeman [-] , V. Kulíř [-] , L. Zeman [-] , P. Houda [-] , J. Švábek [-] , L. Pernglan [-] , L. Gitta [-] , P. Földeši [-] (84. P. Pavlík [-] )

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - F. Kreuz [-] , M. Hranai [-] (46. D. Steinberger [-] ) , L. Ledvina [-] , J. Závodný [-] (77. M. Cibulka [-] ) , D. Karlík [-] (54. A. Carlan [-] ) , D. Vavřík [-] , M. Votava [-] , K. Kuželka [-] , J. Němec [-] , L. Klukan [-]

ŽK: 72. V. Kulíř , 73. L. Zeman , 83. P. Földeši - 35. L. Klukan , 49. D. Karlík . ČK: 64. J. Němec .
Hráči zápasu: L. Zeman .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BUČAN Ondřej (N), STEINBERGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.