Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 16:00

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Petrůvka v domácím prostředí nasázela Vlčkové tucet branek


0

Na Petrůvku přijela Vlčková, která v loňském roce působila ve skupině A a je známa především starty zlínských hokejistů a aferámi kolem některých hráčů. Petrůvka nakonec načepovala hostím dvanáctku, Ti přijeli pouze v deseti hráčích a vysokou prohru nesli dost nelibě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Hosté od úvodní minuty nastoupili pouze v deseti hráčích. Domácím se od začátku dařilo kombinační hrou dostávat se do šancí, které proměňovali. Navíc se jim dařilo proměňovat i přímé kopy a standartní situace. Skóre rychle narůstalo a tak po 20 minutách svítil na ukazateli výsledek 6:0. Do konce poločasu padly ještě další čtyři góly a do šaten se šlo za stavu 10:0.

 


Druhý poločas byl jen formalitou. Nicméně zvláštní pojetí fotbalu ze strany Vlčkové, které se podobá spíše americkému fotbalu či ragby, vedlo zbytečně k vyhrocení zápasu. Domácí mužstvo zápas dohrálo už jen z povinosti a s cílem, aby nebyl někdo zbytečně zraněn", hodnotí vyhecovaný duel kapitán Petrůvky Jiří Pešek.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - M. Miklas [-] (36. M. Máca [-] ) , K. Kořínek [-] , L. Kovařík [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , L. Krahula [-] , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] (57. K. Ščuglík [-] ) , M. Remeš [-]

TJ Sokol Vlčková
E. Šenkýř [-] - D. Jurík [-] , M. Domorád [-] , L. Čagánek [-] , M. Gazda [-] , D. Macharáček [-] , A. Tomis [-] , P. Valoušek [-] , J. Drábek [-] , D. Finstrle [-]

ŽK: 83. L. Kovařík - 17. J. Drábek , 30. M. Gazda , 80. L. Čagánek , 83. D. Jurík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PTÁČEK František - KRAJÍČEK Tomáš (N), ŠEBÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.