1:1
(0:0)
78. J. Pol
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Osové Bítýšce se body dělily


Branky


63. O. Liška - 78. J. Pol
0

Bory po třech prohraných zápasech v řadě konečně zabraly a získaly jeden bod za remízu v Osové Bítýšce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Ve dvanáctém kole okresního přeboru se utkaly dva sousedé v tabulce. Osová Bítýška, která hraje všechny podzimní zápasy na svém hřišti se nacházela na místě jedenáctém, hosté z Borů, kterým se na podzim moc neřadí jsou dokonce na místě dvanáctém. Oba soupeři před tímto kolem tři zápasy po sobě nevyhrály. Bory si připsaly dokonce tři prohry v řadě. Některý ze soupeřů mohl tuto bilanci tedy změnit. První poločas se odehrával ve středu pole a nabídnuté šance končily na spolehlivých brankářích obou týmů. Diváci tak mohli odejít na poločasové občerstvení s očekáváním, že se brankových příležitostí dočkají ve druhém poločase.

Branky padly v druhé půli na obou stranách

Druhý poločas nabídl ze začátku stejný obrázek. Oba týmy nechtěli udělat chybu a pustit soupeře do vedení. V 63. minutě však chybovala jako první hostující obrana a Ondřej Liška poslal domácí do vedení - 1:0. Zápas se blížil ke konci a v 78. minutě zmrazil pětatřicet promrzlých fanoušků borský Jan Pól, který vyrovnal na - 1:1. Zbytek zápasu probíhal ve snaze domácích rozhodnout zápas, ale hostující obrana odolala všem atakům bítýšky, a tak se body nakonec dělily. Oba soupeři tak dále čekají již čtyři zápasy na vítězství, na které si musejí počkat do příštího týdne. Následující kolo čeká Bory v domácím prostředí nepříjemná Bobrová. Osová Bítýška rovněž doma přivítá čtvrté Jívoví.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Marek Vařílek: Bory byly další hratelný soupeř. Předvedená hra sice nebyla špatná bohužel jsme nedokázali vstřelit více než jednu branku.Takže dosažená remíza je pro nás ztrátou.

TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Přerušili jsme třízápasovou šňůru proher, takže bod bereme.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - A. Trojan [-] (46. P. Jelínek [-] ) , P. Kališ [-] , T. Karmazín [-] - O. Zeman [-] , J. Jelínek [-] - M. Vařílek [-] (75. M. Dupal [-] ) - M. Navrátil [-] , O. Liška [-] , P. Antoš [-] , P. Večeřa [-]

TJ Družstevník Bory
J. Jakubec [-] - J. Kujal [-] (64. L. Němec [-] ) , P. Prokop [-] (52. M. Burian [-] ) , M. Vávra [-] , A. Novotný [-] , J. Pol [-] , V. Chalupa [-] , J. Netolický [-] , M. Ochrana [-] , M. Špaček [-] , J. Starý [-] (74. Z. Studený [-] )

Hráči zápasu: O. Liška - J. Pol .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: LANDSMAN David - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.