V zápase jak na houpačce vyhrálo poprvé na podzim Křoví


Branky


0

Křoví poprvé v sezóně vyhrálo za tři body, když porazilo v závěru utkání Svratku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křoví vyhrálo první poločas

V utkání desátého kola se konečně dočkalo plného bodového zisku domácí mužstvo. Uvod zápasu patřil domácím, kdy se dostávali do několika brankových příležitostí avšak neúspěšně. Na první branku se čekalo do 14 minuty, kdy si za obranu naběhnul domácí Lukáš Němec a vyběhnuvšího brankáře přeloboval, 1:0 pro domácí. Po půlhodině hry šli domácí do dvoubrankového vedení díky brance Roštínského. Hosté do poločasu stačili snížit a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro Křoví.

Jan Pekárek vstřelil vítězný gól tři minuty před koncem

Křoví v podzimní části sezóny ohledně branek kraluje a nebylo tomu jinak i tentokrát. Hosté během dvou minut v druhé půlce dokázali smazat dvoubrankové manko domácích a přidat ještě jednu branku navíc a po hodině hry se dostali do vedení 3:2. Domácí se neustále tlačili do zakončení a dvěmi slepenými góly v závěru utkání domácí dokázali otočit utkání na 4:3 ve svůj prospěch a konečně po deseti kolech se dočkali první výhry v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Utkání pro nás začalo velmi povedeně a po půlhodině sme vedli 2:0, bohužel tento výsledek sme opět dokázali ztratit a po hodině hry svítilo na ukazateli skóre 3:2 pro hosty. Naštěstí nás i tento nepříznivý stav nepoložil a dvěma slepenými brankami v závěru utkání sme konečně dokázali skóre otočit a poprvé v sezóně zvítězit 4:3. Tým podal o mnoho víc zodpovědnější výkon než v předešlých kolech a tak se dočkal konečně výhry.

SK Svratka
Vojta Šmahel: „Do Křoví jsem jeli v hlavách asi s tím, že se nám nic nemůže stát. Soupeř nás vyvedl z omylu a po půl hodině jsme prohrávali 2:0. Poté se naše hra zlepšila a dokázali jsme otočit na 3:2. Místo toho však, abychom utkání v klidu dohráli jsme neuvěřitelnou hrubkou darovali soupeři vyrovnání a aby toho nebylo málo, o chvíli později jsme schytali ještě jednu branku a prohráli. Je pro mě nepochopitelný- jak je možné, že vyhrajeme v Borech, Křižanově, porazíme Hamry a teď předvedeme něco, co s fotbalem nemá prakticky nic společného. Nechci snižovat výkon domácích, ale tento duel jsme se prohráli sami absolutně nezodpovědným přístupem."



Počet diváků: 19. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MIDRLA Lukáš (N), NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.