Počítky zvítězily v Rozsochách


Branky


0

Počítky vyhrály v Rozsochách a poskočily na páté místo v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky vstřelily branku do šatny

Utkání se hrálo za deště na podmáčeném terénu. Hosté přijeli s taktikou ubránit kanonýra Bureše, nedostat gól a vyrážet do rychlých brejků. Domácí byli od začátku utkání aktivnější, zatlačili hosty na jejich poloviny, ale nevedlo to k žádnému vážnému ohrožení branky. Rozhodčí Liška pouštěl tvrdou hru, což vyhovovalo taktice hostů a domácí mohli jenom kombinovat po vápno, kde naráželi na dobře organizovanou obranu hostů, a když už se dostali k ohrožení branky, zasáhl spolehlivě brankář Šobej.
Po výborně rozehrané standartce Burešem se dostal do zakončení Šibor, ale gólman zasáhl dobře. Střelu Bureše dokázal gólman také zlikvidovat a tak udeřili hosté.
Na konci poločasu se dostali hosté do dvou vážnějších akcí, první skvěle zneškodnil domácí brankář Střešňák, na druhou už nedosáhl a domácí šli do kabin se ztrátou jednoho gólu.

Hosté brankou potvrdily vítězství

Do druhého poločasu domácí vstoupili opět aktivně, ale byli potrestáni brzkým gólem, po centru na zadní tyč si naskočil Svoboda a hlavou rozvlnil síť. 0:2
Domácí nic nevzdali, snažili, bojovali, jezdili po zadku, ale nebyli schopni i z nejvyloženějších šancí skórovat.
Vrcholem všeho byli dvě šance, nejprve Šafránek z malého vápna trefil tyč a pak vychytal kladivo Jiřího Zítky výborný brankář Šobej.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Dnes nám nebylo přáno. Chlapci makali celý zápas, ale bohužel, i kdybychom hráli do půlnoci, tak nám to tam nespadne. Takový je někdy fotbal, ale kluky musím za to, že vše oddřeli jenom pochválit.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Do utkání jsme šli s jasným cílem, pokrýt domácího střelce Bureše, což se nám podařilo na 100%. Domácí lépe kombinovali, ale bez vyložené šance. My jsme hrozili jsme z rychlých protiútoků. Dva jsme využili a z Rozsoch si odvezli zasloužené tři body.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ŠUSTR František (N), STŘEŠŇÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.