Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka rozhodla v prvním poločase


0

Hosté z Dolní Rožínky navázali na dobré výkony ze hřišť soupeřů a vezou tři body z Osové Bítýšky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Rožínka udeřila třikrát v úvodní půlhodině

V sobotním odpolední přivítala Osová Bítýška hosty z Dolní Rožínky. Čekal se vyrovnaný souboj, jelikož oba týmy v dosavadním průběhu soutěže získaly sedm bodů. Hned od začátku byli ale lepší hosté, kteří se prosadili hned v 6. minutě. Nechytatelnou střelou k tyči se prosadil Pavel Bartoněk - 0:1. Nadále byla aktivita na kopačkách hostů a druhou branku přidal v 17. minutě Marek Fendrych, který dostal míč do ideální pozice a už pro něj nebyl problém zakončit k vzdálenější tyči - 0:2. Aktivita pokračovala a prosadil se i Jan Čermák opět nechytatelnou střelou k vzdálenější tyči - 0:3. Ke konci poločasu dokázali domácí snížit, když se přízemní střelou prosadil Marek Navrátil - 1:3. Nutno dodat, že všechny čtyři branky byly pro oko diváka velice atraktivní.

Druhý poločas branka nepadla

Druhý poločas už tak atraktivní nebyl. Hosté zkušeně hlídali vedení a domácí se do šancí moc nedostávali.  Jedinou větší šanci měli domácí po standartní situaci když trefili tyč hostující branky a po závaru u branky se jim nepodařilo kopnout míč do branky. Dolní Rožínka si v klidu vystřídala všechny hráče a dokráčela tak k vítězství. Příští kolo čeká na hráče Osové Bitýšky opět domácí zápas s Rozsochy a Dolní Rožínka zajíždí na horkou půdu do Bobrové.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Pavel Machát:

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Po nepovedeném utkání s Rozsochami jsme do zápasu nastupovali s respektem, ale od první minuty jsme rychlostí a kombinací domácí tým zcela přehrávali a za půl hodiny jsme vedli o tři branky. Dále jsme se snažili držet míč pod svou kontrolou, přesto nám domácí po našem zaváhání dokázali vstřelit branku. Do druhé půle jsme nastoupili se snahou udržet vedení. Domácí ve druhém poločase zlepšili hru, ale my jsme jim svou kvalitní hrou nedovolili s výsledkem nic udělat. Za předvedený výkon zaslouží všichni hráči pochvalu.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Šoustar [-] , T. Karmazín [-] , P. Jelínek [-] , P. Večeřa [-] - P. Antoš [-] , O. Zeman [-] , M. Navrátil [-] - O. Liška [-] , M. Vařílek [-] - P. Kališ [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - V. Kopecký [-] , J. Čermák [-] , J. Večeřa [-] , P. Vondruška [-] , O. Chocholáč [-] , L. Hofman [-] , P. Bartoněk [-] , L. Macháček [-] , P. Bukáček [-] , M. Fendrych [-]

ŽK: 60. T. Karmazín - 55. J. Čermák , 70. V. Kopecký .
Hráči zápasu: P. Bartoněk , J. Čermák .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - LUKŠ Jaroslav (N), ŠIMEK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.