Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory rozdrtily v derby zápase Santus


Branky


0

Bory konečně zabraly a porazily v domácím prostředí vysoko Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Poslední dvě utkání nezahrály Bory moc dobře a tak doufaly, že domácí pouťové derby to změní. Jenomže už ve třetí minutě jim ukázali hosté, že to nebude jednoduché. Po pěkné kombinaci přišel centr z levé strany a úplně volný Havlíček pohodlně hlavičkoval do prázdné brány - 0:1. I nadále jsou hosté lepší a jen lepší koncovka je neposouvá dál. V 16. minutě ale udeřily Bory. Po faulu na Ochranu se k míči postavila stálice borského fotbalu Milan Špaček a nekompromisně zavěsil - 1:1. Od té chvíle již domácí hru vyrovnali a dále si vytvářeli slibné šance. Ve 31. minutě se domácí radovali podruhé. Přihrávku po pravé straně přebral Miroslav Ochrana obešel pár hráčů a pod vyběhnutého brankáře skóroval. Poločas tak končí 2:1 pro Bory.

Miroslav Ochrana vstřelil hattrick

Druhá půle je opět vyrovnaná a šance se rodí na obou stranách. Jsou to však opět Bory, které navyšují náskok v 63. minutě. Po pravé straně od poloviny hřiště si zatáhl Miroslav Ochrana míč, obešel obránce a střílenou přihrávkou vybídl ke gólu nestárnoucího Milana Špačka. Ten se nádherně položil do skluzu  a zasunul míč za padajícího brankáře  - 3:1. V 65. minutě provedl nádherné sólo Miroslav Ochrana , to když obešel několik obránců a nakonec i stojícího brankáře a míč dovedl až do brány - 4:1. O chvíli nato ještě dovršil hattrick a bylo rozhodnuto - 5:1. V 86. minutě dokončil borskou kanonádu Petr Beneš, když po nezjištné přihrávce od Pepy Starého zakončil do prázdné brány - 6:1. Bory si tak vylepšily chuť po nemastných výsledcích.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Na pouťový zápas s nádechem derby jsme vstupovali s respektem k soupeři. Prohrávali jsme a proto děkuji všem hráčům, že zabrali a nakonec šesti brankami otočili zápas v náš prospěch. Jsou to pro nás velmi důležité body.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř: Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Chalupa [-] , T. Požár [-] (78. M. Zástěra [-] ) , J. Netolický [-] , J. Netolický [-] , M. Vávra [-] , J. Pol [-] , M. Ochrana [-] (74. P. Beneš [-] ) , M. Špaček [-] , A. Novotný [-] , J. Starý [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Požár [-] (66. D. Lukášek [-] ) , J. Koukola [-] , Z. Holubář [-] (66. R. Šejnoha [-] ) , S. Krejčí [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , D. Dřímal [-] , V. Dvořák [-] , M. Mach [-]

ŽK: 53. A. Novotný - 67. D. Lukášek .
Hráči zápasu: M. Špaček , M. Ochrana .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - KŘÍŽ Bedřich (N), SMAŽENKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.