Svratka vybojovala v Osové Bítýšce bod


Branky


0

Osová Bítýška se nedokázala v domácím prostředí střelecky prosadit, a proto bere ze zápasu se Svratkou jenom jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

První poločas se hrál především mezi oběma vápny. Oba dva týmy si dokázali vypracovat několik standardních situací, nicméně ani na jedné straně se útočící mužstva nedostali k pořádnému zakončení. Domácí nejvíce zahrozili po kombinační akci, když na hranici ofsajdu zakončoval nedůrazně do odkryté branky jeden z domácích hráčů, naštěstí pro Svratku zrovna do míst, kde se pohyboval vracející se Šmahel. Na druhé straně zase Kalina nepotrestal špatný odkop jednoho z domácích beků, když mu střela dokonale nesedla a Hršel ji dokázal vyrazit. Ostatní střelecké pokusy na obou stranách končili vedle hodně branek, nebo byli zablokování, takže gólmani měli neměli příliš práce.

Šedesát diváků čekalo na branku marně

Druhý poločas začal tam, kde druhý skončil. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale ani jeden tým nedostal ten druhý pod trvalý tlak. I ve druhé půli byli šance na obou stranách, které volaly po brankách. Svratka, konkrétně Lédl nedokázal na třikrát propálit klubko hráčů po závaru ve vápně a na druhé straně domácí nedokázali využít několik nadějných centrů a brejkových okének. Vyrovnaná partie nakonec skončila bez branek. Tempo a nasazení obou týmů však bylo velmi slušné a nelze říci, že ač nepadla branka šlo o nudné utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Proti důrazně hrajícímu soupeři se nám první půlka vůbec nevyvedla. V druhé se kombinace už o něco zlepšila, ale gól jsme bohužel z připravených šancí vstřelit nedokázali. Myslím, že remíza je zasloužený výsledek a bod se Svratkou bereme.

SK Svratka
Vojta Šmahel: Myslím, že remíza odpovídá zhruba tomu, co bylo na hřišti k vidění. Byl to takový klasický zápas o jedné chybě, jednom zaváhání. Naštěstí pro nás jsme se opravdu poučili z předchozích kol a soupeři „dáreček" nedali. Velmi slušně zahrála celá naše obrana. S bodem z Bítýšky jsme spokojeni, protože jsme si vědomi její síly hlavně směrem dopředu. Dále si zaslouží vyzvednout i velmi kvalitně připravené hřiště.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - CHYTKA Zdeněk (N), KUBÍČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.