Derby v Křižanově ovládlo Jívoví


Branky


78. J. Tomšík - 24. Z. Holubář , 41. M. Koukola (p.) , 65. R. Šejnoha
0

Ostře sledované derby v Křižanově vyhrálo před 200 diváky Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Santus se prosadil dvakrát v prvním poločase

Za krásného fotbalového počasí a před početnou diváckou kulisou proti sobě nastoupili mužstva kterým se první kolo nepovedlo a tak si chtěla obě mužstva spravit chuť a vyhrát derby. 

Domácí začali aktivně a prvních 20.min udávali tempo hry a vytvořili si jednu stoprocentní šanci, když šel po sklepnutí od Navrátila M.Těšík sám na brankáře ale jeho střela mířila vedle.  Ve 24.min ztratil domácí stoper míč, hosté podnikli rychlý brejk na jehož konci střílel do odkryté branky Z. Holubář 0-1.  Domácí se snažili o vyrovnání, ale jejich optická převaha končila před vápnem. Ve 40.min opět domácí ztratili balon při rozehrávce a hosté se dostali do brejku, při kterém udělal hostující J.Horký kličku gólmanovi a po kontaktu upadl. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil hostující kapitán M.Koukola. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 0-2.

Křižanov již jen snížil

Domácí udělali do druhého poločasu dvě změny, ale obraz hry se moc nezměnil. Domácí sice drželi míč, ale šanci se moc nedostávali. V 52.min se po standardní situaci dostal k hlavičce domácí Burian, ale nezamířil přesně. Při další standardní situaci rozehrál domácí Stupka na krátko na M.Petra, toho ale předskočil hostující Láznička, který kolmou přihrávkou vysunul spoluhráče do přečislení dva na golmana a střídající Šejnoha zakončoval do prázdné brány 0-3.  Domácí už působili odezdaným dojmen, ale ještě dokázali snížit zásluhou dorostence Tomšíka, který přehodil golmana. 1-3  Hosté tak zaslouženě zvítězili a odváží si tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Roman Navrátil: Po individuálních chybách jsme pustili soupeře do dvougólového vedení které se nám po špatném výkonu nepodařilo smazat, i když nějaké šance jsme si vytvořili. Hosté svoje šance proměnili a zaslouženě zvítězili a já jim gratuluji.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka:



Počet diváků: 200. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - BUDÍN Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.