Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B si s chutí zastřílely


Branky


0

Souboj rezervních týmů vyšel jasně domácím Koutům, které uštědřili Novým Syrovicím B sedmičku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

 

Ve 2. kole III. třídy, skupiny B (muži) se utkala dvě tradiční mužstva této soutěže. Domácí tým SK Kouty, známí z loňského ročníku svojí domácí neporazitelností, přivítal hostující tým SK Nové Syrovice, s nebezpečnou ofenzivní hrou. Do utkání však lépe vstoupili domácí a své převahy využili již v 6. minutě, kdy po akci z levé strany za domácí skóroval Vít Navrátil (1:0). Od této chvíle se hrálo převážně na středu hřiště a na polovině soupeře, což dostalo hostující tým pod tlak. Svoji převahu domácí opět zužitkovali ve 20. minutě gólem Aleše Dočekala (2:0) a ve 24. minutě gólem Lukáše Paiskra, který hostujícímu brankáři nedal šanci tvrdou střelou z více jak dvaceti metrů (3:0). Poločasový výsledek ve 44. minutě upravil na 4:0 Stanislav Čech. I když se po první půli zdálo, že je utkání rozhodnuto, hosté se nevzdávali a občas zahrozili rychlým brejkem. Ovšem byli to opět domácí, kteří se zapsali do tabulky střelců.

 

Domácí pokračovali ve střelbě dál

 

Již ve 47. minutě zvýšil na kulatých 5:0 svým druhým gólem v utkání Vít Navrátil. Navzdory vysokému výsledku se domácí pouštěli do dalších útočných akcí, které většinou skončily mimo tyče branky hostů. Konečné skóre zpečetil v 70. minutě střídající Petr Dočekal (6:0) a v 86. minutě svým druhým gólem Stanislav Čech (7:0).

 



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal, hrající asistent trenéra: Před utkáním jsme byli lehce nervózní, protože závěr loňské sezóny z našeho pohledu nebyl ideální, v přípravě na novou sezónu jsme dobrými výkony také nevládli a hlavně Nové Syrovice patří mezi soupeře, se kterými nemáme dobrou vzájemnou bilanci. Do utkání jsme však vstoupili disciplinovaně a snažili se hrát naši kombinační hru, což se nám vcelku i dařilo. S respektem k soupeři si myslím, že jsme měli hru pod kontrolou po celé utkání a byly lepším týmem. Kluci si zaslouží pochvalu za parádní výkon. Soupeři přeji, aby se jim v soutěži dařilo.




Sestavy


SK Kouty B
L. Stýblo [-] - M. Machát [-] (46. M. Smejkal [-] ) , L. Neuwirth [-] , J. Nováček [-] (32. R. Veselý [-] ) , A. Dočekal [-] , L. Paiskr [-] , V. Navrátil [-] (54. P. Dočekal [-] ) , J. Růžička [-] , R. Komínek [-] , S. Čech [-] , J. Hrůza [-]

SK Nové Syrovice B
K. Jenerál [-] - M. Bila [-] , D. Jenerál [-] , L. Nejerál [-] , J. Marek [-] , J. Vlček [-] , J. Houserek [-] , L. Kouřil [-] , J. Weidenthaler [-] , V. Štěpanovský [-] , L. Houserek [-]

ŽK: 68. L. Neuwirth .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: OŠMERA František - KOUKAL František (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.