Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 16:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Přibyslavicích skončila remízou


Branky


7. R. Jež , 40. J. Packa , 53. M. Čejka (p.) , 60. L. Lopatář , 69. L. Lopatář - 5. T. Kosmák , 20. R. Říha , 27. T. Kosmák , 49. T. Kosmák , 58. T. Kosmák
7

I díky čtyřem gólům Tomáše Kosmáka si odvezli bod za divokou remízu 5:5 fotbalisté Jakubova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli i do dvougólového trháku

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Jakubova a již v 5. minutě je poslal Tomáš Kosmák do vedení 0:1. S toho se hosté radovali pouhé dvě minutky a Radek Jež dokázal vyrovnat na 1:1. Hosty ale dostal opět do vedení ve 20. minutě Roman Říha -1:2. Ve 27. minutě pak opět hostující Tomáš Kosmák skóroval a bylo to již 1:3. Domácím se ale podařilo vykřesat naději na body ve 40. minutě Janu Packovi na 2:3. 

Domácím se podařilo vyrovnat

Jenže hned ve 49. minutě opět hosté odskočili na rozdíl dvou branek, o což se hattrickem postaral opět Tomáš Kosmák -2:4. Domácí ale opět snížili, a to díky proměněné penaltě Martina Čejky z 53. minuty na 3:4. Jenže hostujícímu kanonýrovi Tomáši Kosmákovi se velmi dařilo a jeho čtvrtá branka z 58. minuty znamenala vedení Jakubova 3:5. Za domácí tým ale nastoupil do druhé půle vedoucí střelec Okresního přeboru Luboš Lopatář, který se dvěma góly z 60. a 69. minuty postaral o konečnou podobu 5:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Chtěli jsme se se třetí třídou rozloučit vítězstvím, to ale bohužel nevyšlo, tak i alespoň diváci přišli na své.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Pojer [-] (85. J. Škarvada [-] ) , M. Molák [-] , F. Holub [-] (65. D. Ježek [-] ) , V. Carda [-] - P. Mícek [-] , J. Rambousek [-] , T. Kuthan [-] (78. R. Zelený [-] ) , R. Jež [-] - M. Čejka [-] , J. Packa [-] (46. L. Lopatář [-] )

Družstevník Jakubov
M. Muzikant [-] - V. Vejmelka [-] (70. T. Pospíchal [-] ) , M. Dunkler [-] , R. Jelínek [-] , T. Kosmák [-] , T. Vrbka [-] (46. L. Branč [-] ) , M. Dunkler [-] , J. Novák [-] (65. M. Dunkler [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Dostál [-] , R. Říha [-]

ŽK: 23. M. Dunkler , 35. V. Vejmelka .
Hráči zápasu: T. Kuthan - T. Kosmák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VALA Vladimír - SUCHÁNEK Miroslav (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Domácí se rozloučí se soutěží proti silnému Jakubovu nejspíš remízou.

Tip: výhra hostů