4:1
(3:0)
89. F. Bartoň (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá proti Starému Jičínu nezaváhala a po zásluze si připsala další tři body


Branky


9. D. Kocián , 13. R. Blažek , 44. R. Blažek , 69. J. Míčka - 89. F. Bartoň (p.)
0

Fotbalisté Tiché navázali na triumf z Jeseníku nad Odrou, když v rámci 5. kola CANIS 1.B třídy, sk. D porazili Starý Jičín poměrem 4:1. Dvěma góly a asistencí se blýskl útočník Blažek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blažek byl také u třetí branky Janáčova celku

Oba celky nastoupily do tohoto střetnutí ve značně nekompletních sestavách, když domácímu trenérovi chyběli například Ondřej Švrček, Balcárek či Matúš a jeho protějšku poté kapitán Bajer či stoper Šrom!

Úvod zápasu patřil Starému Jičínu, který ale ze dvou zajímavých standardních situací nedokázal nic vytěžit. Naopak domácí hned ze své první šance udeřili, když v 9. minutě našel Blažek v pokutovém území naprosto volného Dominika Kociána a ten následně propálil Hatlapatku – 1:0.

Tichavjané rázem získali půdu pod nohama a během dalších tří minut zasypali hostujícího strážce několika střelami. Po ráně Dominika Kociána pak zahrával Tomáš Janáč rohový kop, při němž hosté nechali trestuhodně volného Blažka, jenž z malého vápna poslal míč pod břevno – 2:0.

Hráči zpod starojického hradu nebyli v první části příliš nebezpeční. Za zmínku stojí pouze průnik Hanzelky, jemuž na poslední chvíli překazil zakončení Petřík, a pohotový pokus Bartoně, se kterým si pro změnu dokázal poradit Pikulík.

Když už to vypadalo, že úvodní dějství skončí dvougólovým vítězstvím Tiché, přišla 44. minuta a v ní individuální akce Dominika Kociána. Mladý forvard se probil do pokutového území hostů, kde přesným centrem našel naskakujícího Blažka, jenž hlavou upravil na poločasových 3:0.

Druhé čisté konto v řadě Tichavjané neudrželi

Ve 47. minutě už to mohlo být o čtyři góly, avšak střela Zdarsy pouze olízla tyč Hatlapatkovy svatyně. O chvíli později měl naopak na kopačce snižující zásah Hanzelka, nicméně zcela sám před Pikulíkem nezachoval chladnou hlavu a ve stoprocentní šanci pálil hodně mimo.

Na další trefu se čekalo do 69. minuty, kdy Závodného průnik přetavil v branku Mička – 4:0. O pár desítek vteřin později byl Starý Jičín blízko snížení, ale proti byl Fajčák, jenž skluzem na brankové čáře zastavil gólovou střelu Folbergra.

Přesto se hosté čestného úspěchu dočkali. Minutu před uplynutím řádné hrací doby totiž Štefek fauloval Hanzelku a hlavní arbitr Opěla ukázal bez váhání na penaltový puntík. Z něj poslal Bartoň míč přesně pod břevno a z poslední akce zápasu tak upravil na konečných 4:1.

 

Zdroj: webové stránky SK Tichá,Foto: SK Tichá/Markéta Tabachová

 



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Blažek [-] (56. J. Míčka [-] ) , P. Zdarsa [-] (63. J. Štefek [-] ) , T. Janáč [-] , L. Petřík [-] , D. Kocián [-] , P. Fojtík [-] (79. M. Tománek [-] ) , R. Švrček [-] (81. J. David [-] ) , D. Fajčák [-] , J. Závodný [-] , R. Sládeček [-]

FK Starý Jičín
D. Hatlapatka [-] - M. Podešva [-] , J. Hanzelka [-] , O. Maňák [-] , F. Bartoň [-] , D. Petr [-] , J. Jurajda [-] , Z. Barvenčík [-] , D. Janovský [-] , V. Folberger [-] , P. Janovský [-] (46. R. Holeňa [-] )

ŽK: 28. R. Blažek , 77. J. Závodný , 87. R. Sládeček - 23. D. Janovský , 36. D. Petr , 67. O. Maňák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: OPĚLA Robin - KIELAR Jakub, KOLARSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.