0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branku neviděli


Branky


0

Web hostůl hodnotí zápas. Plus report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dne 14. 10. 2017 odehráli naši fotbalisté těžký zápas proti Stonavě. Bylo to utkání druhého týmu se třetím a nutno říci, že zápas na těžkém terénu tomu odpovídal. Začátek střetnutí nás nezastihl v nejlepším světle, hosté byli lepší a v 15. minutě se ocitl jejich nejlepší střelec Zoller v největší šanci Stonavy v celém zápase, naštěstí v nadějné pozici míč úplně minul. Od této chvíle se zápas trochu vyrovnal, ale my se i tak v první půlí nedostali k žádné větší šanci. Hosté nadále lépe kombinovali a v prvním poločase byli o chloupek lepším týmem. Až těsně před koncem jsme dostali k dispozici trestný kop asi z 18 metrů, bohužel Lukáš Šmahaj trefil jen zeď. Poločas tedy končí nerozhodně 0:0. 



Do druhé půle už jsme nastoupili zodpovědněji, dobrým plněním taktických pokynů, které jsme si řekli v kabině, se nám dařilo eliminovat hostující kombinační hru a byli jsme to naopak my, kdo se dostával do nadějných situací. V jedné z nich postupoval Lukáš Papřok z boku sám na brankáře hostí, ale místo střely volil přihrávku pod sebe, kterou bohužel stačil soupeř zblokovat. Několik dalších centrů a brejků jsme nedotáhli ani k pořádnému zakončení. No a když v 75. minutě střelu stonavského záložníka z 18 metrů chytil náš brankář, skončilo utkání dvou kvalitních týmů tak, jak i začalo. Troufnu si říct, že s bodem byli spokojené obě strany, jelikož zápas to byl bez větších šancí, šlo vidět, že ani jeden z týmů na měkkém terénu nechtěl udělat nějakou hloupou chybu. 

 

zdroj: http://www.sokoldobra.cz



Ohlasy k zápasu



SK Stonava
klubový web: NA VELICE ŠPATNÉM TERÉNU JSME UHRÁLI V DOBRÉ BEZBRANKOVOU REMÍZU. BEZ ČTYŘ HRÁČÚ ZÁKLADNÍ SESTAVY JSME SEHRÁLI TOTO UTKÁNÍ, PŘESTO JSME BYLI AKTÍVNĚJŠÍ A V PRVNÍM POLOČASE LEPŠÍM MUŽSTVEM, ŠKODA ŽE VYLOŽENOU ŠANCI NEPROMĚNIL ZOLLER, KTERÉMU PŘED PRÁZDNOU BRANKOU MÍČ NA HRBOLATÉM TERÉNU V ROZHODUJÍCÍM OKAMŽIKU NADSKOČIL.



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - R. Groš [-] (46. D. Damek [-] ) , J. Filipčík [-] , V. Kisza [-] , P. Platoš [-] (46. P. Malchárek [-] ) , D. Šmahaj [-] , D. Javorek [-] , L. Papřok [-] , L. Šmahaj [-] (81. J. Laštovička [-] ) , T. Bařina [-] , P. Maléř [-]

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - I. Kisel [-] , T. Mančar [-] , J. Malúš [-] , J. Zoller [-] , P. Dittrich [-] , L. Graňák [-] , J. Káňa [-] (83. K. Sochora [-] ) , L. Němec [-] , P. Zielonka [-] , P. Klus [-]

ŽK: 51. J. Filipčík , 70. D. Javorek , 80. L. Šmahaj - 57. J. Malúš , 61. T. Mančar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Adamec Jiří - ZÁVODNÝ Vít, FARNIK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.