2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebník otočil zápas s Brušperkem


Branky


0

Komentář trenéra Radima Karstena. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám vůbec psát komentář k tomuto utkání, ale nakonec jsem se rozhodl, že něco malého k utkání napíšu, aby si diváci udělali obrázek o výkonu našich fotbalistů.

Začátek utkání pro nás začal nejlépe jak mohl. Již ve čtvrté minutě jsme vstřelili branku. To se z rohového kopu krásně trefil hlavou Laryš. Vypadalo to, že zápas bude pevně v našich rukách. Ovšem to, co jsme začali předvádět po zbytek prvního poločasu, jsem dlouho neviděl. Nebyli jsme si schopni přesně přihrát, prohrávali jsme osobní souboje, začali jsme nakopávat míče vrchem, což si domácí hráči v klidu pohlídali a my jsme začali v obranné činnosti kupit chybu za chybou.

Když už si domácí nevytvořili ze hry žádnou příležitost, pomohli jsme jim a párkrát jsme jim přihráli přímo na nohy. Z těchto nepřesností a nedohrávání soubojů jsme si málem vstřelili vlastní branku. Naštěstí tato střela skončila na tyči. A tak skončil první poločas 1: 0 v náš prospěch.

Do druhého poločasu jsem provedl dvě změny. Do středu zálohy šel hrát Vojtek a na levého beka Havlíček. Nabádal jsem naše hráče, ať zpřesní rozehrávku, dají míč na zem, začnou komunikovat a porvou se o výhru. Stal se ovšem pravý opak. Již v padesáté minutě se nedomluvil Karlík se Smolíkem, nechali míč bez kontroly v pokutovém území a pro překvapeného Kadlčáka nebyl problém obejít stojícího Karlíka a statického Smolíka a vstřelit branku na 1:1.

V tomto okamžiku přepli jistebničtí hráči na vyšší level a začali jezdit lidově řečeno „po prdeli“. V padesáté šesté minutě zahrávali domácí rohový kop. Na zadní tyči zůstal nikým neatakovaný Štverka a rozvlnil naší síť podruhé. Taktický pokyn bránit hráče při rohových kopech osobně se zcela evidentně minul účinkem. Nedostatek komunikace a zodpovědnosti umožnil domácím navýšit skóre na 2:1.

To co předváděli brušperští hráči na hřišti bylo k pláči. Nejenže jsme nekombinovali, ale my jsme absolutně vyklidili hřiště, nezabojovali jsme, nemakali jsme, nekomunikovali jsme. Naše akce zůstávali nedotažené. Tak odfláknutý zápas jsem za dobu mého působení v Brušperku ještě nezažil.

Zaslouženě jsme ho prohráli, hráči Jistebníku dali do utkání větší srdíčko, chuť a hlavně bojovnost.

Vyzdvihnout lze snad jen Bogdana, Zajace a Szkutu, kteří, i když se jim herně nedařilo, aspoň bojovali. Ve druhém poločase také Hančína, který vnesl do zadních řad klid a přehled.

Doufám, že tato facka přišla dostatečně brzo a že se z ní naši hráči brzo vzpamatují a hlavně poučí. V sobotu nás čeká první domácí zápas s Libhoští, která doma remizovala s Dobraticemi.

 

zdroj: http://www.fotbalbrusperk.cz



Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - Z. Dresler [-] , M. Prčík [-] - M. Tyleček [-] , M. Lebica [-] , L. Košina [-] , O. Ogon [-] (87. J. Štandl [-] ) , J. Šoltys [-] , D. Andrys [-] , D. Štverka [-] - Z. Kadlčák [-] (74. M. Pasker [-] )

SK Brušperk
D. Smolík [-] - D. Folta [-] (60. O. Hančin [-] ) , P. Zajac [-] , P. Karlík [-] , F. Szkuta [-] - D. Coufal [-] (69. V. Šimon [-] ) , M. Gorovič [-] (46. M. Vojtek [-] ) , J. Bogdan [-] , D. Laryš [-] - F. Chrašč [-] (46. A. Havlíček [-] ) , K. Neumann [-]

ŽK: 54. Z. Kadlčák , 71. D. Štverka - 43. D. Laryš , 71. P. Zajac , 86. F. Szkuta .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - CHÝLEK Martin, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.